ben yükledim sorunsuz abi
bende hâlâ görünmüyor kardeşim, neyse çokta mühim değil beklerim.
bende hâlâ görünmüyor kardeşim, neyse çokta mühim değil beklerim.
alikemal abi direk herkese birden mi çıkar yoksa bölgesel yada imeivye göre mi çıkar
görünmesine gerek de kalmadı zaten wp8 surum güncellemesi portico ve Nokia lumia pr1.1 güncellemesi yayınlanmaya başladı.
alikemal abi direk herkese birden mi çıkar yoksa bölgesel yada imeivye göre mi çıkar
görünmesine gerek de kalmadı zaten wp8 surum güncellemesi portico ve Nokia lumia pr1.1 güncellemesi yayınlanmaya başladı.
Eyvallah abi sağ olasın.
- - - Eklendi - - -
bölge bölge yapılıyor güncelleme.

Türkiye son bölgenin son ülkesi olur kesin![]()
olmaz merak etmeyin
Bana yine "Ses" ve "Erişim Noktası" güncellemesi geldi bugün. (22 Aralık)
Sizde de güncelleme çıkıyor mu?
bende yok daha önce yapmış mıydın.

bu sana geçen gelmeyen güncelleme abi!! hani şu bekledinizya niye gelmedi diye... sana ancak bugün gelmiş
Daha önce Ses ve Erişim Noktası'na birkaç kez güncelleme gelmişti.
Bugünkü güncellemeyle:
Erişim noktası v3.2.0.4 olmuş.
Ses'te ne değişiklik oldu onu bilmiyorum.
Senin haberde belirttiğin Ekran+Dokunma güncellemesinde ise henüz bir gelişme yok.
O da gelir heralde yarın öbür gün.![]()
şimdi baktım erişim noktası sürümümede senin verdiğinin aynısı..bu sana geçen gelmeyen güncelleme abi!! hani şu bekledinizya niye gelmedi diye... sana ancak bugün gelmiş![]()
şimdi baktım erişim noktası sürümümede senin verdiğinin aynısı..
o yok hala abi..
Ekran+Dokunma hala piyasada yok? Sizde var mı?