hasan karadağ Üye Konu Sahibi sena5135' Alıntı: navibardaki işaretlerin yerlerini ve bastıında açılan şeyi değiştirebiliyomuyuz? Genişletmek için tıkla ... Yok hayır değişmez.
sena5135' Alıntı: navibardaki işaretlerin yerlerini ve bastıında açılan şeyi değiştirebiliyomuyuz? Genişletmek için tıkla ... Yok hayır değişmez.
hasan karadağ Üye Konu Sahibi sena5135' Alıntı: yereleri ters olmuş gibi Genişletmek için tıkla ... Bellede böyle birader.
hasan karadağ Üye Konu Sahibi mhustafa' Alıntı: kardesım tam ekran klavyede okey tusu yok yesıl sımge falan hanı Genişletmek için tıkla ... Sol üst köşede
mhustafa' Alıntı: kardesım tam ekran klavyede okey tusu yok yesıl sımge falan hanı Genişletmek için tıkla ... Sol üst köşede
mhustafa Üye alfasayısal da var dedın gıbı sol ustte tam ekran Qwerty klawyede yok sorunklu cıkıyor o klawye rıca etssem yardımcı olurmusun
alfasayısal da var dedın gıbı sol ustte tam ekran Qwerty klawyede yok sorunklu cıkıyor o klawye rıca etssem yardımcı olurmusun
hasan karadağ Üye Konu Sahibi kardeş bnde sıkıntı yok ama istersen söyle dene rompatcherdn 4in1i aktifle.
mhustafa Üye aktıf ettım kardes onu ama hala aynı ısın garıp yanı - - - Eklendi - - - belleyı hıc kurcalamayalımmı ondanmı oldu acaba - - - Eklendi - - - rom patcher da dedın gıbı 4ın1 ve center text aktıf ettmm
aktıf ettım kardes onu ama hala aynı ısın garıp yanı - - - Eklendi - - - belleyı hıc kurcalamayalımmı ondanmı oldu acaba - - - Eklendi - - - rom patcher da dedın gıbı 4ın1 ve center text aktıf ettmm
hasan karadağ Üye Konu Sahibi mhustafa' Alıntı: aktıf ettım kardes onu ama hala aynı ısın garıp yanı - - - Eklendi - - - belleyı hıc kurcalamayalımmı ondanmı oldu acaba - - - Eklendi - - - rom patcher da dedın gıbı 4ın1 ve center text aktıf ettmm Genişletmek için tıkla ... Tekrar flashla.
mhustafa' Alıntı: aktıf ettım kardes onu ama hala aynı ısın garıp yanı - - - Eklendi - - - belleyı hıc kurcalamayalımmı ondanmı oldu acaba - - - Eklendi - - - rom patcher da dedın gıbı 4ın1 ve center text aktıf ettmm Genişletmek için tıkla ... Tekrar flashla.
mhustafa Üye flashladım kardes bakıcam sımdı duzelmıstr ınsallah - - - Eklendi - - - kardes flashladım hala aynı cıldırcam - - - Eklendi - - - sensorlerı kapattında gelıor tam ekran klawye sensorler acıkken cıkmıor zaten sensoru kapadımda gelıor ama dedım gıbı yarım yamalak gelıor - - - Eklendi - - - sensorlerde oto ekran dondurun tıkını kaldırıyoruum tmm dıoyrum ama kalkmıor secili kalıyor - - - Eklendi - - - tamm tık kalkıyor ama tam ekran klawye duzelmıor
flashladım kardes bakıcam sımdı duzelmıstr ınsallah - - - Eklendi - - - kardes flashladım hala aynı cıldırcam - - - Eklendi - - - sensorlerı kapattında gelıor tam ekran klawye sensorler acıkken cıkmıor zaten sensoru kapadımda gelıor ama dedım gıbı yarım yamalak gelıor - - - Eklendi - - - sensorlerde oto ekran dondurun tıkını kaldırıyoruum tmm dıoyrum ama kalkmıor secili kalıyor - - - Eklendi - - - tamm tık kalkıyor ama tam ekran klawye duzelmıor
mhustafa Üye kardes rompatchedan 4,ın1 le dıger dedının ıptal ettım klawye duzeldi - - - Eklendi - - - yanı onları aktıf ettımde sorun oluyor haberın olsun - - - Eklendi - - - sorunu cozdum kardes 4ın 1 i aktıf edersem sorun var yoksa sorun yok
kardes rompatchedan 4,ın1 le dıger dedının ıptal ettım klawye duzeldi - - - Eklendi - - - yanı onları aktıf ettımde sorun oluyor haberın olsun - - - Eklendi - - - sorunu cozdum kardes 4ın 1 i aktıf edersem sorun var yoksa sorun yok
hasan karadağ Üye Konu Sahibi mhustafa' Alıntı: kardes rompatchedan 4,ın1 le dıger dedının ıptal ettım klawye duzeldi - - - Eklendi - - - yanı onları aktıf ettımde sorun oluyor haberın olsun Genişletmek için tıkla ... Herşeyi akşam düzeltip paylaşacam - - - Eklendi - - - sena5135' Alıntı: hacı bu automacrolar nedir? fotolarda var bende yok bide sohbetleri nereye kaçırdın Genişletmek için tıkla ... Onlar media barın ekleri sohbetleri eklemedm
mhustafa' Alıntı: kardes rompatchedan 4,ın1 le dıger dedının ıptal ettım klawye duzeldi - - - Eklendi - - - yanı onları aktıf ettımde sorun oluyor haberın olsun Genişletmek için tıkla ... Herşeyi akşam düzeltip paylaşacam - - - Eklendi - - - sena5135' Alıntı: hacı bu automacrolar nedir? fotolarda var bende yok bide sohbetleri nereye kaçırdın Genişletmek için tıkla ... Onlar media barın ekleri sohbetleri eklemedm
hasan karadağ Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: cfwde hatamı cıktı zuahah Genişletmek için tıkla ... Evet çıktı senin bi sıkıntn var mı?
hikmet366' Alıntı: cfwde hatamı cıktı zuahah Genişletmek için tıkla ... Evet çıktı senin bi sıkıntn var mı?
hikmet366 Üye hasan karadağ' Alıntı: Evet çıktı senin bi sıkıntn var mı? Genişletmek için tıkla ... yok ben 5800 kullanıyom nasıl yüklim
hasan karadağ' Alıntı: Evet çıktı senin bi sıkıntn var mı? Genişletmek için tıkla ... yok ben 5800 kullanıyom nasıl yüklim
hasan karadağ Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: yok ben 5800 kullanıyom nasıl yüklim Genişletmek için tıkla ... Burda işin ne?
hikmet366 Üye hasan karadağ' Alıntı: Burda işin ne? Genişletmek için tıkla ... merak ettım güzel ama hata varmıs.
hasan karadağ Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: merak ettım güzel ama hata varmıs. Genişletmek için tıkla ... bütün hatalar düzeltilmiş olup gerekli olan her konu düzeltildi oky ?? bunuda demin yaptım şimdi paylaştım.
hikmet366' Alıntı: merak ettım güzel ama hata varmıs. Genişletmek için tıkla ... bütün hatalar düzeltilmiş olup gerekli olan her konu düzeltildi oky ?? bunuda demin yaptım şimdi paylaştım.