Insider bir süre sonra restart istiyor. Eğer restart yapılırsa Wp10 yüklemeye zorluyor. Restart istemeden sildiyseniz, rahat rahat kullanın Gdr2'yi ...
Tahminime göre WP 10 un kararlı yapısından önce gelir.
GDR 2 nin ne zaman geleceğini bilmek için de Kararlı Yapının ne zaman geleceğini bilmek gerekir. : ) )
Şimdiye kadar bekletmelerine anlam veremedim.
Win 10 Mobile TP nin yüklenmeden önce otomatik olarak yüklenmişti ve sonra 4 ncü yapıyı yüklemeden bir süre kullanmıştım.
Çok iyi, hızlı, kararlı..
Ayrıca Ayarlar yapısı da kısmen Win 10 Mobileninkine benziyor.
güncelleme telefona geldi şu an iniyor bende Windows İnsider ile gdr2'ye geçmiştim tekrar gdr1'e inip yenidenmi yüklesem acaba temiz bir kurulum olması açısından neyse insin bakarız artık..
güncelleme telefona geldi şu an iniyor bende Windows İnsider ile gdr2'ye geçmiştim tekrar gdr1'e inip yenidenmi yüklesem acaba temiz bir kurulum olması açısından neyse insin bakarız artık..
Şimdiye kadar bekletmelerine anlam veremedim.
Win 10 Mobile TP nin yüklenmeden önce otomatik olarak yüklenmişti ve sonra 4 ncü yapıyı yüklemeden bir süre kullanmıştım.
Çok iyi, hızlı, kararlı..
Ayrıca Ayarlar yapısı da kısmen Win 10 Mobileninkine benziyor.
O aşamada Win 10 kurmayı engelleyen bir yöntem vardı, ancak şu an hatırlayamadım.
Arama yaptırır veya burayı baştan sona okursanız sanıyorum püf noktasını bulabilirsiniz : ) ) )
O aşamada Win 10 kurmayı engelleyen bir yöntem vardı, ancak şu an hatırlayamadım.
Arama yaptırır veya burayı baştan sona okursanız sanıyorum püf noktasını bulabilirsiniz : ) ) )
Ben onu şu şekilde yapıyordum,insider ile ilk güncellemeyi(gdr2)indirdikten sonra insideri telefondan kaldırıyordum böylece w10 un kurulmasını engellemiş oluyorsun.
bende gözüktü gözükmesinede indirdim ''indirildi fakat açılamıyor'' diye hata verdi bende LRT ile 8.1 update1 i yeniden yükledim sonra tekrar güncelleme kontrolü yaptım bu sefer yüklemeye geçti az kaldı kuruluyor şu an.