Tamam işte daha önce de varsayılan Yandex'ti ayarlardan sağa çekip değiştirebiliyorduk. Şimdi merceğe basınca direkt olarak eskisi gibi Iex'ten google gelmesini istiyorum onu değiştireceğim yer nereye taşındı diyorum.
Explorer takılıyor bazen yani bazen normal yüklüyor bazen yavaşlıyor her zaman açtığı sitelerde. Bir de bugün üst üste 4-5 kez explorer programdan attı baya sinirlendim her zaman okuduğum haber sitesindeki link e her tıkladığımda attı en son yükledi
gdr2 den beri instagram, facebook.twitter, tarayıcı ve hatta mailden gelen kilobaytlık resim ve word belgeleri bile işkence oldu bana. w10 dan tekrar dönerken birkaç sorun yaşadım ve formatı 4 defa daha atmak zorunda kaldım ondan mıdır acaba bir aksilik mi yarattı acaba
2013 Aralık ayında aldığım L820 den sonra ve yaklaşık 1 yıldırda kullandığım L1520 ile birlikte 20.04.2015 p.tesi günü bu haberi gördüğümde üzülsem mi yoksa sevinsem mi ? karar veremedim.Yeni yeni mkv formatı desteği geliyor gibi haberler MS'un ne kadar ağırdan aldığının kanıtıdır.Bu sisteme gönül verenlerden biri olarak bazen sinirleniyorum ve MS'un bu ağır ağır hareket etmesine inanamıyorum......
Bir kişide çıkıp bu durumu yok şöyleydi böyleydi demese sevinirim durum gayet açık ve net.
Androiddeki gibi değil sanırım. Her uygulamayı koyabiliyoruz anladığım kadarıyla Güzel olur öyle olursa. Samsung tabletten bildiğim kadarıyla belli uygulamalar androidde çoklu ekrana gelebiliyor