Cihazı şarja taktığınızda aniden dolucak.Dedim guncellemeden once bir formatlıyım telefonu , fu ll şarjdı 2 saatden fazla durdu sarjda . Format attım 5 dk surdu sonuç %15 kalan batarya saka mı bu ya ?
Bir sakatlık yoktur dimi . Tekrar format atmama gerek fln var mı batarya dengesi içinCihazı şarja taktığınızda aniden dolucak.
Bir sakatlık yoktur dimi . Tekrar format atmama gerek fln var mı batarya dengesi için
unutma güncelleme gelsin ortam sakinleşsin bir video atacağım 1020'ye full şarj ile reset atıyorum %10 ile açılıyorDedim guncellemeden once bir formatlıyım telefonu , fu ll şarjdı 2 saatden fazla durdu sarjda . Format attım 5 dk surdu sonuç %15 kalan batarya saka mı bu ya ?

Aynen dedğin gibi oldu fullendi gozukuyor peki boot sorunu baska zaman sorun çıkarır mı yani deidğim gibi tekrar formatlamaya gerek var mıdır temiz olması için bu guncellemeden once
Güncelleme yaptım ufak olan yine %20 in altında bir yere dustu onceden yapmazdı bu hatayı ama anlamadım gitti
Sizde uyumadınız değil mi Mübarekler![]()
) :
)Uyku gelmedi sen neden uyumadın ? hadi sağlıcakla kalın BEN Yatıyorum yarın görüşmek üzere .Vay arkadaşlar niye uyumadınız uyuyun daha gelmesi uzun sürer güncellemenin
. .
.güncelleme bekliyorum sen ?napıyon la :) :
)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hadi günaydın herkese ben yatıyorum.
güncelleme gelince uyandırırsınız .hep havalardanNassın gardaş naapıyon diyolar
Çırak ile gönderildi