Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bsavr

bsavr

Üye
Nokia Avea ile anlaşma yaptı ancak mağazada sadece birtane Avea uygulaması var çok ayıp Aveanın yaptığı.

Birde TT yaparsak tüm dünya WP'yi önemser geliştiriciler görüp o kadar önemsenen bir sistem olduğunu bilmiyordum diyip destek verebilir.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bizler sıradan bir markanın sıradan bir cihazını almadık,hep ilkleri yapmış bir telefon devi ve dünyanın en büyük yazılım firmasının üretttiği cihazları hatırı sayılır bir para vererek aldık.otg olayını olsun,görüntülü görüşme olayını olsun yada dosya yöneticisi olayını olsun cihazlarımızda istemek şımarıklık olmasa gerek.
Anlıyorum bu paralar bir çok ailenin bir veya iki aylık nafakasıdır. Ama devir değişiyor. Nokia o ilkleri yaparken piyasa belirleyiciydi. Kuralları Nokia koyuyordu sektör de uyuyordu. Fakat artık Nokia o güçlü Nokia değil ortağı microsoft da mobil sektörde güçlü değil. Ayrıca işin içine operatörler de girdi ve onlar olmadan telefon satamazsınız. Bir de işin uygulama mağazası kısmı var artık. Yani dünün şartları dünde kaldı ve kıyas kabul görmüyor bu noktada. Bugünün şartlarında da sektör ne yönde ilerliyoruz ona uymak zorundasınız. Tabi maliyet/fiyat dengesini ve operatör desteğini de alarak.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve zbahadir
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Anlıyorum bu paralar bir çok ailenin bir veya iki aylık nafakasıdır. Ama devir değişiyor. Nokia o ilkleri yaparken piyasa belirleyiciydi. Kuralları Nokia koyuyordu sektör de uyuyordu. Fakat artık Nokia o güçlü Nokia değil ortağı microsoft da mobil sektörde güçlü değil. Ayrıca işin içine operatörler de girdi ve onlar olmadan telefon satamazsınız. Bir de işin uygulama mağazası kısmı var artık. Yani dünün şartları dünde kaldı ve kıyas kabul görmüyor bu noktada. Bugünün şartlarında da sektör ne yönde ilerliyoruz ona uymak zorundasınız. Tabi maliyet/fiyat dengesini ve operatör desteğini de alarak.
İngilizce bir metin hazırlayıp twitterda joe'ya yüklenelim birazda tt çalısması yaparız.

habbuj

habbuj

Üye
Tam saat veren arkadaşlar hayırdır Microsofttan haber mi geldi size ? :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Wp ye laf edenlere imkanım olsa S5 hediye edicem :D aa belki otg yoktur onda beğenmezler ya .s.s

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz ve sefaturut
Heimdalll

Heimdalll

Üye
eskiden piyasayı Nokia belirliyordu ama iyiki artık öyle değil, yoksa yaptığı güncelleme işine dönerdi piyasa

• Beğen
Tepkiler: emz ve TurboCall
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar sonunda sabır taşı çatladı galiba herkes davul gibi gerilmiş:DBu geceyi sağ salim atlatırsanız sabaha Allah kerim

• Beğen
Tepkiler: skynet, emz, PureFood ve 1 kişi daha
leeshore

leeshore

Üye
Güncellemenin yarın geleceğini öğrenince ben :D:D

giray38

giray38

Üye
Her güncelleme öncesi böyle oluyor ya ama güncelleme gelnce hepimizin gönlünü alıyor Nokia :)

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Yarın kesin gelicek! Allahım nolur gelsin ya dua edin bari.

beats

beats

Üye
Eğer tepki göstermek istiyorsanız:
Ayarlar/Nokia'ya Geri Bildirim menüsünden, düşük puan ölçeğinden bir değer vererek alttaki metin kutusuna da sebebini detaylandırıp gönderin bu kanaldan da ilgi çekilebilir.

• Beğen
Tepkiler: ON9, YasirTaHazal ve PureFood
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
köy kahvesine dönmüş burası arkadaş.. ne güncellemeymiş..ülke elden gidiyor kimsenin sesi çıkmıyor bu kadar :) biraz sabredin..şurada maksimum 2 gün içinde gelecek zaten.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, Akhtoher, runo6 ve 4 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
köy kahvesine dönmüş burası arkadaş.. ne güncellemeymiş..ülke elden gidiyor kimsenin sesi çıkmıyor bu kadar :) biraz sabredin..şurada maksimum 2 gün içinde gelecek zaten.
Bak hala 2 gün diyor son 24 saat .:D.

PureFood

PureFood

Üye
Bir yerlerde bir yanlışlık var ama nerede... Biz de mi, yazılımcı abilerde mi, komple işletim sisteminde mi, yetkili abilerin mantığında mı, yoksa bizim aceleci halimizde mi. Madem bugün şirketler günün şartlarına uymak zorunda, o zaman bizim bu güncellemeyi istemek en temel hakkımız, ama nerede sorun çıkıyor bir türlü uzlaşamıyoruz hem burada içimizde, hem de Microsoftla...

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
TurboCall

TurboCall

Üye
Vallahi dünyanın en büyük havaalanı ülkemizde yapılıyor kimsenin ruhu duymuyor güncelleme için resmen seferberlik var hayırlısı umarım
Havaalanı para sonuçta ikisini karıştırmamak lazım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Vallahi dünyanın en büyük havaalanı ülkemizde yapılıyor kimsenin ruhu duymuyor güncelleme için resmen seferberlik var hayırlısı umarım
Tabiikide bununla gurur duyuyoruz ve gerektiği zeminlerde desteğimiğizide beyan ettik ama konu ile alakasını kuramadım ben şimdi.

csH

csH

Üye
burda havaalanını konuşacak halimiz yok ya :)

ON9

ON9

Üye
şuan elimde bi 1320 olsa 620yi mikrodalgaya atardım :D
Bence kullandım ama beni çok da tatmin etti diyemiyorum. Sadece ekran büyük. 920'm ile kıyas bile edemedim. Yani ı kadar da özel bir cihaz değil.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Dejavuex

Dejavuex

Üye

Aynen birader ne alaka ? burası onun konuşulacağı yer değil.

Üst Alt