Dexter Morgan
Üye
50 kişi ile bile tt yapılır. diğer sitelerden yardım alırızOooo sen işi aşmışsın tt yapmak baya uğraştırır gerçi 10 bini geçik olan hesabı olan varmı *
50 kişi ile bile tt yapılır. diğer sitelerden yardım alırızOooo sen işi aşmışsın tt yapmak baya uğraştırır gerçi 10 bini geçik olan hesabı olan varmı *
Anlıyorum bu paralar bir çok ailenin bir veya iki aylık nafakasıdır. Ama devir değişiyor. Nokia o ilkleri yaparken piyasa belirleyiciydi. Kuralları Nokia koyuyordu sektör de uyuyordu. Fakat artık Nokia o güçlü Nokia değil ortağı microsoft da mobil sektörde güçlü değil. Ayrıca işin içine operatörler de girdi ve onlar olmadan telefon satamazsınız. Bir de işin uygulama mağazası kısmı var artık. Yani dünün şartları dünde kaldı ve kıyas kabul görmüyor bu noktada. Bugünün şartlarında da sektör ne yönde ilerliyoruz ona uymak zorundasınız. Tabi maliyet/fiyat dengesini ve operatör desteğini de alarak.Bizler sıradan bir markanın sıradan bir cihazını almadık,hep ilkleri yapmış bir telefon devi ve dünyanın en büyük yazılım firmasının üretttiği cihazları hatırı sayılır bir para vererek aldık.otg olayını olsun,görüntülü görüşme olayını olsun yada dosya yöneticisi olayını olsun cihazlarımızda istemek şımarıklık olmasa gerek.
İngilizce bir metin hazırlayıp twitterda joe'ya yüklenelim birazda tt çalısması yaparız.Anlıyorum bu paralar bir çok ailenin bir veya iki aylık nafakasıdır. Ama devir değişiyor. Nokia o ilkleri yaparken piyasa belirleyiciydi. Kuralları Nokia koyuyordu sektör de uyuyordu. Fakat artık Nokia o güçlü Nokia değil ortağı microsoft da mobil sektörde güçlü değil. Ayrıca işin içine operatörler de girdi ve onlar olmadan telefon satamazsınız. Bir de işin uygulama mağazası kısmı var artık. Yani dünün şartları dünde kaldı ve kıyas kabul görmüyor bu noktada. Bugünün şartlarında da sektör ne yönde ilerliyoruz ona uymak zorundasınız. Tabi maliyet/fiyat dengesini ve operatör desteğini de alarak.
Bak hala 2 gün diyor son 24 saat .köy kahvesine dönmüş burası arkadaş.. ne güncellemeymiş..ülke elden gidiyor kimsenin sesi çıkmıyor bu kadarbiraz sabredin..şurada maksimum 2 gün içinde gelecek zaten.
.Havaalanı para sonuçta ikisini karıştırmamak lazım.Vallahi dünyanın en büyük havaalanı ülkemizde yapılıyor kimsenin ruhu duymuyor güncelleme için resmen seferberlik var hayırlısı umarım
Tabiikide bununla gurur duyuyoruz ve gerektiği zeminlerde desteğimiğizide beyan ettik ama konu ile alakasını kuramadım ben şimdi.Vallahi dünyanın en büyük havaalanı ülkemizde yapılıyor kimsenin ruhu duymuyor güncelleme için resmen seferberlik var hayırlısı umarım
burda havaalanını konuşacak halimiz yok yaVallahi dünyanın en büyük havaalanı ülkemizde yapılıyor kimsenin ruhu duymuyor güncelleme için resmen seferberlik var hayırlısı umarım

Bence kullandım ama beni çok da tatmin etti diyemiyorum. Sadece ekran büyük. 920'm ile kıyas bile edemedim. Yani ı kadar da özel bir cihaz değil.şuan elimde bi 1320 olsa 620yi mikrodalgaya atardım![]()
Vallahi dünyanın en büyük havaalanı ülkemizde yapılıyor kimsenin ruhu duymuyor güncelleme için resmen seferberlik var hayırlısı umarım