giray38
Üye
ios 6 ise katılırım 7 ye stabil diyemeyiz asla çalışan sisteme su döktüler benceÇok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.
ios 6 ise katılırım 7 ye stabil diyemeyiz asla çalışan sisteme su döktüler benceÇok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.
ios 6 ise katılırım 7 ye stabil diyemeyiz asla çalışan sisteme su döktüler bence
Kafa dağıtmaya çalışıyoruz,sıkıntı olmasa gerek.Arkadaşlar konu başlığından uzaklaşmayalım lütfen.
Diğer sistemlerle ilgili karşılaştırma ve tartışmaları bu konu altında yapmayın.
ve sonuçta sadece stabil diye almadık akıllı cihaz diye aldık bazen o kadar çok özlüyorum ki n8 i kıymetini bilememişiz..ben bu lumiaları almamın tek nedeni nokıaların bataryalarının iyi gitmesi idi ama maalesef şuan 2. Kez şarja taktım yok kalibrasyon yok güncelleme diye diye hep sabrettim ama gorunen köy klavuz istemez miş. Belki seneye sistem daha güzel olur belki o zaman hayal edemediğimiz özellikler gelir ama ben bir sene daha asker yolu bekler gibi güncelleme bekleyemem her kese saygı duyarım ancak mevcut lumialarımdan en az ikisine elveda diyeceğim diğer 2 side sizleri takip edebilmek bu aileden tamamen kopmamak için 1 sene daha şans vereceğim..Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.
Kafa dağıtmaya çalışıyoruz,sıkıntı olmasa gerek.
bakın iOS, telefonlar içerisindeki en iyi işletim sistemidir bana göre, ona eyvallah fakat iOS 7'nin stabil olduğunu söylemek iOS 6'dan sonra kesinlikle imkansız. bununla ilgili sabaha kadar tartışabilirim. WP'de ne kadar " yükleniyor " ekranı görüyorsak emin olun ki iOS 7'de de o kadar kasma görürsünüz.

Kafayı Lumia Kullanıcıları Kulübü veya Bilgi ve Sorunları Paylaşalım konusunda dağıtırsanız çok iyi olur.
Yoksa bu konuda hepten dağılacak.
devam edelim yarın diğer konuda sıkıntı olmazKafayı Lumia Kullanıcıları Kulübü veya Bilgi ve Sorunları Paylaşalım konusunda dağıtırsanız çok iyi olur.
beyler müsterih olun herkes bu gece erkenden yatsın
geç saatlere kadar takılmak yok
sınavı olmayanlar hariç 
Millet barut gibi özgür abi tek bir kıvılcım yeter. Patlamayabeyler müsterih olun herkes bu gece erkenden yatsın
geç saatlere kadar takılmak yok
sınavı olmayanlar hariç
Tost Makinası ile gönderildi.

biralar müessese den mi burdaki herkesi oraya alalım ve bu konuyada kilit vurun.Kafayı Lumia Kullanıcıları Kulübü veya Bilgi ve Sorunları Paylaşalım konusunda dağıtırsanız çok iyi olur.
aynen benimde sınav var ama çalışmıyorum sırf güncellemeden2 sınavım var ama aklım bu sayfada![]()