Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, PureFood ve KenanK

KenanK

KenanK

Üye
ios 6 ise katılırım 7 ye stabil diyemeyiz asla çalışan sisteme su döktüler bence

iOS 6 ve iOS 5.1.1 için bu arkadaşa katılıyorum. iOS 7 tamamen fiyasko ve düzeltemediler hala uğraşıyorlar. ve Apple de sıkıntı eski versiyonu kuramıyorsun. mecbur bırakıyorlar güncellemeye.

...decode...

...decode...

Üye
bakın iOS, telefonlar içerisindeki en iyi işletim sistemidir bana göre, ona eyvallah fakat iOS 7'nin stabil olduğunu söylemek iOS 6'dan sonra kesinlikle imkansız. bununla ilgili sabaha kadar tartışabilirim. WP'de ne kadar " yükleniyor " ekranı görüyorsak emin olun ki iOS 7'de de o kadar kasma görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu başlığından uzaklaşmayalım lütfen.
Diğer sistemlerle ilgili karşılaştırma ve tartışmaları bu konu altında yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, emz, Microsoft Corporation ve 1 kişi daha
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
O değilde şimdi geliştirici konumundayım uygulamada yüklü yarın yayılmaya başlarsa güncelleme yarın akşam falan 8.1 güncellemeli mi olucal telefonum oha oha oha :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar konu başlığından uzaklaşmayalım lütfen.
Diğer sistemlerle ilgili karşılaştırma ve tartışmaları bu konu altında yapmayın.
Kafa dağıtmaya çalışıyoruz,sıkıntı olmasa gerek.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.
ve sonuçta sadece stabil diye almadık akıllı cihaz diye aldık bazen o kadar çok özlüyorum ki n8 i kıymetini bilememişiz..ben bu lumiaları almamın tek nedeni nokıaların bataryalarının iyi gitmesi idi ama maalesef şuan 2. Kez şarja taktım yok kalibrasyon yok güncelleme diye diye hep sabrettim ama gorunen köy klavuz istemez miş. Belki seneye sistem daha güzel olur belki o zaman hayal edemediğimiz özellikler gelir ama ben bir sene daha asker yolu bekler gibi güncelleme bekleyemem her kese saygı duyarım ancak mevcut lumialarımdan en az ikisine elveda diyeceğim diğer 2 side sizleri takip edebilmek bu aileden tamamen kopmamak için 1 sene daha şans vereceğim..

• Beğen
Tepkiler: Ercument33
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kafa dağıtmaya çalışıyoruz,sıkıntı olmasa gerek.

Kafayı Lumia Kullanıcıları Kulübü veya Bilgi ve Sorunları Paylaşalım konusunda dağıtırsanız çok iyi olur.
Yoksa bu konuda hepten dağılacak.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
dakamon

dakamon

Üye
bakın iOS, telefonlar içerisindeki en iyi işletim sistemidir bana göre, ona eyvallah fakat iOS 7'nin stabil olduğunu söylemek iOS 6'dan sonra kesinlikle imkansız. bununla ilgili sabaha kadar tartışabilirim. WP'de ne kadar " yükleniyor " ekranı görüyorsak emin olun ki iOS 7'de de o kadar kasma görürsünüz.

Arkadaşım bir şeyi karşılaştırırken kendisiyle yine kendisini karşılaştırmazsın biz iosun sürümlerini değil şu an ki en son ios surumu ile en son Windows Phone ve en son android surumunu karşılaştırırız. Bize ne özellikler veriyor ve bu özellikler ne stabillikte bize sunduğuna bakarız. Al iphone5s bak nasıl tıkır tıkır. İphone 4 te evet stabillik azaldı. Ama eski de bir telefon sonuçta. İosun şu an yavaş gelmedi 5s te animasyonlarıdır. Ona bakarsın bizim telefona da yavaş diyenler var geçiş animasyonlarının suresini yavaşlık sanıp. Bu ayrıntıları da göz önünde bulundurarak konuşursak bence mantıklı olacak. Neyse son söyleyeceğim budur bu konuda biz wp8.1 e dönelim. :D
Ne olacak bu 8.1 in hali arkadaşlar yeaa :D:D

Tost Makinası ile gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
620 ye yüklerim kasma vs. Olmazsa 920 yede yüklerim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kafayı Lumia Kullanıcıları Kulübü veya Bilgi ve Sorunları Paylaşalım konusunda dağıtırsanız çok iyi olur.

zaten dağıldı dağılacağı kadar :) devam edelim yarın diğer konuda sıkıntı olmaz

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye

Millet barut gibi özgür abi tek bir kıvılcım yeter. Patlamaya :D beyler müsterih olun herkes bu gece erkenden yatsın :) geç saatlere kadar takılmak yok :) sınavı olmayanlar hariç :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Ben size demiştimde hepiniz karşı çıkmıştınız bakın noldu tekrar söyleyim bazı cihazlara bazı özellikler gelmiycek.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Millet barut gibi özgür abi tek bir kıvılcım yeter. Patlamaya :D beyler müsterih olun herkes bu gece erkenden yatsın :) geç saatlere kadar takılmak yok :) sınavı olmayanlar hariç :D

Yarın ingilizce vizem var . Nasıl geçeceğine bağlı olarak cortanayı aktif edicem :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz ve Rainesto
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
biralar müessese den mi burdaki herkesi oraya alalım ve bu konuyada kilit vurun.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
TurboCall

TurboCall

Üye
Yarın gelmezse hastanede kalmayı düşünüyorum bu arada yoksa öbür gün dünyada olmayabilirim .:D.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
habbuj

habbuj

Üye
2 sınavım var ama aklım bu sayfada :)

• Beğen
Tepkiler: emz
giray38

giray38

Üye
Aklımdayken sorayım ben gdr3 ü geliştirici hesabıyla yüklemiştim sonra telefonu falan sıfırladım şu an da da hiç bişey yapmadım geliştirici sürümüne geçmek için ama hala geliştirici olarak gözüküyordur demi benim telefon güncellemeyi yarın almak için ek bişey yapmayacağım yani dem?

hookword

hookword

Üye
Nokia nın hatırı da bu kadarmış. Ms yaptı yapacağını. Diğer platformlardaki 100 cihazın ikisinde olmaması bahane olamaz ki verileceği söylenen ve çoktandır dünya standardı olan özellikler bunlar. Zaten betada gelmedi diye kızdığım bir şey yok isterse yarısı gelmesin adı beta ancak finalde de yok demek baya dalga geçmek resmen.

Üst Alt