bunun için çok geç kalmışsınızHarbiden ben bile artık bizi oyaladıklarını düşünmeye başladım.
ben aylarca beklediğimiz AMBER güncellemesini o şekilde yüklemiştimÇok mantıklı bir soru sorucam . Biliyoruz ki güncellemeyi mobil veri ile yükleyemiyoruz . Bir arkadaş internet paylaşımı ile mobil verisini benimle wifi aracılığıyla paylaşsa o şekilde güncellemeyi yükleyebilir miyim![]()
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Ben hep alttan aldım, hep sabrettim, yine sabrederim. Tam bir şeyler yoluna girecekken insanın kursağında bırakıyorlar gerçekten.bunun için çok geç kalmışsınız
file picker da neler yapılabilecek bilgisi olan var mı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yarın kesin verecekler mi güncellemeyi eğer yarın da vermeyeceklerse hiç vermesinler
Evet güncelleme yarın verilecek. [KESİN]

Bunlar gelmeyecekArkadaşlar yukarıda sordum ama cevap verilmedi kilit ekranında hani sağa sola kayan yazılar vardı ya hiç biri mi gelmicek? Yani kilit ekranı hiç değişmicek öyle mi ?
Bunlar gelmeyecek
Bunlar gelmeyecek diyince insanlara yanlış anlayacak soldaki ikisi gelmeyecekBunlar gelmeyecek
Bunlar gelmeyecek diyince insanlara yanlış anlayacak soldaki ikisi gelmeyecek

Yarın kesin verecekler mi güncellemeyi eğer yarın da vermeyeceklerse hiç vermesinler
beyler bakın napalım biliyomusunuz örgütleyelim insanları eğer bu güncellemeden bişey çıkmazsa bazı sitelerde 1 tl den googleye satalım telefonları bence verirler