Arka sayfalarda mağazaya 3D efekt geldi demiştim ve videosunu da paylaşmıştımmağazadaki uygulama ve oyunların fiyatları küsüratlı olmuş ve sanki mağazada örneğin popüler ve ücretsizden ücretli uygulamalara bakmak için sola çekerken sanki Bi animasyon değişikliği olmuş yazıların gelişinde

Öyle bir video göremedim tekrar paylaşır mısın ?Arka sayfalarda mağazaya 3D efekt geldi demiştim ve videosunu da paylaşmıştım![]()
Nuri Reyize söylemeyelimBence maxsicep tüm wp8.1 ailesine NARKOZ versin hepimiz güncellemeyi 7 uyuyanlar gibi bekleyelim... Yada Nuri Alço abimize söyleyelim Microsoft un içkisine hap atsın.. Dayanamıyyoruzz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
adamlar hayattan sogarArka sayfalarda mağazaya 3D efekt geldi demiştim ve videosunu da paylaşmıştım![]()
formun son hali çok iyi ya.hayat durmuş,herkes ne yapacağını şaşırmış![]()

arkadaşlar dikkatinizi çekmedi galiba. üst kısımdaki üçgen neyin nesi ?

Kullanılan şebekenin başka şebeke ağına bağlanması, genelde yurt dışında kullanılıyor.
Ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. Bilen biri yazarsa sevinirim.Bende de Samsung Smart tv var, sadece play to uygulamasını denedim bağlamak için. Bağlandı ve çok da güzel çalıştı.Ali kemal abi bizde samsungun tv si var. Bu tv de Wireless ağı oluşturup laptopla bağlantı kur kurdurabiliyorum ama aynı ağı telefonum görmüyor bu yüzden bağlantı kuramıyorum aralarında. Bu sorun 8.1 ile giderilir mi? Şimdi birileri çıkıpta akıl vermeye kalkmasın yok ikisini de aynı Wireless ağına bağla falan diye onları zaten biliyoruz benim merak ettiğim tv nin oluşturduğu ağı laptop görürken telefon neden görmüyor?
Tost Makinası ile gönderildi.
İyi de ben Avea kullanıyorum 7/24. Ama aldığım günden beri 2G, 3G hep mi başka şebeke de çalışır? Ayrıca daima Avea ya bağlı. Elle bile bağladım değişen bir sonuç yok. Bende kabullendimAma ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. Bilen biri yazarsa sevinirim.
Telgrafla gonderildi.
ayarlar-şebek-dolaşım kısmını kapa sorun çözülür o,özellik yurt dışında falan hattın diğer operatörlere bağlanması yapılmış bir ayar
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Onu yapınca benim mobil internetim kapanıyor. Ayrıca işaret hala duruyor. Yok mu başka yolu? Onların hepsini kapatayım bakayım ama değişmiyor. Şimdi uçak moduna alıp bakıyorum.
Edit: Sadece uçak modunda kayboluyor.
Telgrafla gonderildi.