Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Bence arkadaş kendi yazdı

Rainesto

Rainesto

Üye
14 üne kadar geleceği yok ama insan bekliyor işte

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
pazar yada pazartesi kesin geliyor. wp facebook resmi sayfası haftaya demiş

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
pazar yada pazartesi kesin geliyor. wp facebook resmi sayfası haftaya demiş
iyide evet kesin haftaya gelecek ancak hafatanın hangi günü,pazartesi....ve en geç pazar akşamı yani hafta içinde tam yedi gün var...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
TurboCall

TurboCall

Üye
Pazartesi Kesin!

dakamon

dakamon

Üye
Benim 55 ekrana da yansıtır mı acaba:)
Gardaşım parmaklarının ışık sızan yerlerinde 8 ve 1 yazıyor
Valla artık nasıl 8.1 i bekler olduysak gölgelerden 8 i 1 i çıkartır olduk :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve ON9
komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar bir soru soracağım ama hemen cevap verin lütfen bu windows Phone 8.1 güncellemesi biz cihaza bişey yapmasak dahi gelecekmi yoksa bişeyler yapacakmıyız güncellemeyi görmesi için

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bir soru soracağım ama hemen cevap verin lütfen bu windows Phone 8.1 güncellemesi biz cihaza bişey yapmasak dahi gelecekmi yoksa bişeyler yapacakmıyız güncellemeyi görmesi için
Tam güncelleme haziran gibi gelecek bu gelecek olan ön izleme versiyonu, istersen yükleyebilirsin istersen haziranı beklersin sana kalmış. İstisnasız WP8.1 i alacak cihazlar.

capkino06

Üye

preview sürümü için yapman gerekiyor. Diğer kararlı sürüm + Lumia cyan için bir kaç ay beklemen lazım

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bu telaş,bu acele neden ?
Bazı kardeşlerimiz p.tesi kesin diyor .Yani 10 dk sonra hayatımızda nelerin değişebileceği kesin değilken neye dayanarak kesin diyorlar anlam veremiyorum.Haziranda da gelse wp kullanıyorum 10 dk sonra da gelse wp kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Rainesto ve jdmsaint

tugay563

Üye
Beyler bu geliştirici sürümü ingilizce mi gelcek acaba

Heimdalll

Heimdalll

Üye
mağazadaki uygulama ve oyunların fiyatları küsüratlı olmuş ve sanki mağazada örneğin popüler ve ücretsizden ücretli uygulamalara bakmak için sola çekerken sanki Bi animasyon değişikliği olmuş yazıların gelişinde

skynet

Üye
mağazadaki uygulama ve oyunların fiyatları küsüratlı olmuş ve sanki mağazada örneğin popüler ve ücretsizden ücretli uygulamalara bakmak için sola çekerken sanki Bi animasyon değişikliği olmuş yazıların gelişinde
Aynen yazılar kayarak geliyor :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
oh çok şükür bende paranoyaklaştım sandım :D

Üst Alt