beats
Üye
Dolaşım simgesi.arkadaşlar dikkatinizi çekmedi galiba. üst kısımdaki üçgen neyin nesi ?
Dolaşım simgesi.arkadaşlar dikkatinizi çekmedi galiba. üst kısımdaki üçgen neyin nesi ?
@bulutsuzgecearkadaşlar dikkatinizi çekmedi galiba. üst kısımdaki üçgen neyin nesi ?
dolaşım ?Dolaşım simgesi.
Kullanılan şebekenin başka şebeke ağına bağlanması, genelde yurt dışında kullanılıyor.dolaşım ?
ben Microsoft tıkanacak indiremeyeceğiz diye korkuyorum@papakudioflu pazartesi günü sitenin serverlarına acıyorum![]()

iyide evet kesin haftaya gelecek ancak hafatanın hangi günü,pazartesi....ve en geç pazar akşamı yani hafta içinde tam yedi gün var...pazar yada pazartesi kesin geliyor. wp facebook resmi sayfası haftaya demiş
Valla artık nasıl 8.1 i bekler olduysak gölgelerden 8 i 1 i çıkartır oldukBenim 55 ekrana da yansıtır mı acaba
Gardaşım parmaklarının ışık sızan yerlerinde 8 ve 1 yazıyor

Tam güncelleme haziran gibi gelecek bu gelecek olan ön izleme versiyonu, istersen yükleyebilirsin istersen haziranı beklersin sana kalmış. İstisnasız WP8.1 i alacak cihazlar.Arkadaşlar bir soru soracağım ama hemen cevap verin lütfen bu windows Phone 8.1 güncellemesi biz cihaza bişey yapmasak dahi gelecekmi yoksa bişeyler yapacakmıyız güncellemeyi görmesi için
Arkadaşlar bir soru soracağım ama hemen cevap verin lütfen bu windows Phone 8.1 güncellemesi biz cihaza bişey yapmasak dahi gelecekmi yoksa bişeyler yapacakmıyız güncellemeyi görmesi için
Beyler bu geliştirici sürümü ingilizce mi gelcek acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aynen yazılar kayarak geliyormağazadaki uygulama ve oyunların fiyatları küsüratlı olmuş ve sanki mağazada örneğin popüler ve ücretsizden ücretli uygulamalara bakmak için sola çekerken sanki Bi animasyon değişikliği olmuş yazıların gelişinde