Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Adamlar çıkıp tarih verdi hala o gün gelirmi gelmez mi muhabbeti dönüyor. Adamlar doğru düzgün tarih vermemekle haklıymış verseler de bir şey değişmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, suyunsesi ve Makale_Helvetia

Bay H

Bay H

Üye
Öncelikle Microsoft tarafından yapılan açıklamada Nisan ayı içerisinde geleceği belirtildi ve akabinde Joe Belfiore Nisan ayının ilk bölümünde geleceğini açıkladı. Buradan sonra tüm her şey kullanıcıların kendine göre yorumlamasından dolayı karıştı. Hala takvim üzerinden normal şekilde gidiyorlar kendilerine göre kalkıp da burada Microsoft için sözlerini tutmuyor falan gerçekten uzak söylemlerdir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, PureFood ve zbahadir

zbahadir

Üye
MS hiç bir zaman kesin tarih vermez. Resmi bir tarih verilmiş değil varsa bir yerde resmi bir tarih görelim. :) Daha önce yazdığım gibi adamlar Windows 95 yazıyor ancak 1997'ye çıkıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: emz

capkino06

Üye
MS hiç bir zaman kesin tarih vermez. Resmi bir tarih verilmiş değil varsa bir yerde resmi bir tarih görelim. :) Daha önce yazdığım gibi adamlar Windows 95 yazıyor ancak 1997'ye çıkıyor. :)

Yapılan iş kolay bir iş değil kod hataları optimizasyonlar felan sarkmalar gecikmeler olabilir tahmin ettiklerinden öncede bitebilir sonrada abartmaya gerek yok. ;)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

zbahadir

Üye
Yapılan iş kolay bir iş değil kod hataları optimizasyonlar felan sarkmalar gecikmeler olabilir tahmin ettiklerinden öncede bitebilir sonrada abartmaya gerek yok. ;)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Kesinlikle öyle. :)
Zaten kimsenin tarih ile ilgili şikayeti yok en azından benim yok ama Microsoft gibi bir firma tarih veremiyor. Mesela Nisanda yetişebilecek olsa bile Mayıs dersin önce çıkarsa sürpriz olur. Her zaman tersi oluyor nedense.

• Beğen
Tepkiler: hookword
dakamon

dakamon

Üye
bu ufak uygulama dediğiniz olsun yada olmasın Wp 8,1 sorunsuz gelirmi gelmezmi

İster kur ister kurma 8.1 in tam surumu kesin gelir :) gelmemesi için telefonu açmaman gerekir yani :D o program bir nevi MS nin beta güncellemelerini almak için bir anahtar görevi görüyor :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar boşun telaş yapmayın bence Pazar günü saat 21:00'dan sonra güncellemeleri kontrol etmeye başlamalıyız diye düşünüyorum :)

Pazar gününden Cuma gününe kadar herkes güncellemeyi almış olacak diyor içimden bir his :) :)

Serhan

Serhan

Üye
App Studio ?
App Social ?
İs sürümü 8.0.10521.155 olanlar bugünlerde gelen küçük güncellemeyi almıyorlar. Windows Phone 8.1 Dev-Preview için bir sorun oluşturmayacak.
Benim İS 8.0.10517,150 ama bana güncwelleme gelmedi ?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar boşun telaş yapmayın bence Pazar günü saat 21:00'dan sonra güncellemeleri kontrol etmeye başlamalıyız diye düşünüyorum :)

Pazar gününden Cuma gününe kadar herkes güncellemeyi almış olacak diyor içimden bir his :) :)

Pazar vermezler ben tırsıyorum pazartesi de vermezler diye :( bunların işi harbiden belli olmaz geçmişteki mevzuları biliyoruz :)

Tost Makinası ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar konumuzla alakasız belki ama Turkcell Tv bizim platforma gelirmi ne zaman gelir digiturk maçların sözleşmesini uzatmış şartlı olarak her paralı platform maçları yayınlayacak turkcell tv de dahil gelse izleriz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya arkadaşlar bu kadar kafanıza takmayın rahat olun güncelleme eninde sonunda bizim olacak rahatlayın biraz :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Serhan, emz ve skynet
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Whatsapp çalışanları da lütfedip bir tarih verse de rahatlasak..

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mağaza uygulamasında satın alma geçmişi ve yatay mod bulunuyor.

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye

Bizi Anlatan Resim :)

• Beğen
Tepkiler: habbuj, kaygisiz43, pirenuri ve 4 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Windows Phone 8.1 dahili harita uygulaması Bing Maps 3D efektlere sahip olacakmış.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt