Rainesto
Üye
Yav uygulamaları sallayın videoyu çekerken duraklatma gelecek mi haber verin abiler.
cidden bu lazım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yav uygulamaları sallayın videoyu çekerken duraklatma gelecek mi haber verin abiler.
Bakıyorum eğer çok üstün değilse çeviririm.xxcentral şimdi bir haber yayınlandı. Update ile ilgili. İngilizce bilenler çevirebilir mi?
Aslında Ali Kemal abinin şu konusuyla aynı nitelikte...xxcentral şimdi bir haber yayınlandı. Update ile ilgili. İngilizce bilenler çevirebilir mi?
Nasıl geliştirici app studio hesabı alır falan onları cevaplamışlar ya .xxcentral şimdi bir haber yayınlandı. Update ile ilgili. İngilizce bilenler çevirebilir mi?
.Batarya yüzdesi sürekli görünmemesi çok saçmalık olmuş.
Ben iostaki gibi hep dursun isterdim ama olmadı maalesef çoğu kişide öyle olsun isterdi ama ne yapcaklarını bilmiyorlar şimdi 8.2 de büyük güncelleme diye eklicekleri şeyler şunlar olurAction Centerda var
Sadece geliştirici hesabıyla preview sürümüne nasıl güncellenir ondan bahsetmiş güncellemeleri hangi telefonların alacağından falan filan gelişme yok yani hala kısacasıxxcentral şimdi bir haber yayınlandı. Update ile ilgili. İngilizce bilenler çevirebilir mi?
Ben iostaki gibi hep dursun isterdim ama olmadı maalesef çoğu kişide öyle olsun isterdi ama ne yapcaklarını bilmiyorlar şimdi 8.2 de büyük güncelleme diye eklicekleri şeyler şunlar olur
1-sürekli pil yüzdesi görüntüleme
mükemmel olmuşgeldi hatta yükledik@sekajmer
biraz önce bitti.Herneyse artık 8.2 ye kadar bekliyeceğiz demek ki gelsinde onada razıyız ALLAH İZİN Verirde yüklersem çok rahatlıcam sıkıldım artık çin malı cihaz alıcam yoksa herneyse konumuz bozulmasın .benim tab 3 dede ayarlarda var açıyorsun hep gözüküyor ( sistem tepsisinde bu batarya simgesinin yanında )
.Heryere baktım hep kişisel olarak koymamışlar yani telif hakkı vb bir şey yok ios da varsa androidde de var bir windows phone 8.1 de yok onuda artık bildirim çubuğunu indirerek de çözeriz de keşke olsaydı.Acaba pil yüzdesi anlık yenilenmesini wp nin arka plan çalışma prensibinde uygulayamadılar mı? Hani belki koymuşlardır ama batarya süresine çok mu olumsuz yönde etki etti. Bir sebebi vardır. Belki de telif hakkından dolayı da koymamışlardır. Belki Ali Kemal abi bir şey söyler bununla ilgili.
xxx central haberine göre dil ve bazı ayarların değiştirilmesi zorunlu galibaha klavyeye ingilizce seçeneği koymamız gerekicek .Umarım Cortana yı telefonun dilini değiştirmeden aktif edebiliriz. Tek istediğim bu.
.Hayır ülke bölge olması gerekli....Telefon dilini değil tarayıcı dilini değiştireceğiz diye biliyorum.