Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
xxcentral şimdi bir haber yayınlandı. Update ile ilgili. İngilizce bilenler çevirebilir mi?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
WpCentral iyice sıklaştırdı haberleri. Bence gelmesi yakın. En geç salıyı çarşambaya bağlayan gece yayınlanır bence. O da en geç. Temennimiz hafta sonu

TurboCall

TurboCall

Üye
Batarya yüzdesi sürekli görünmemesi çok saçmalık olmuş.

TurboCall

TurboCall

Üye
Action Centerda var

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ben iostaki gibi hep dursun isterdim ama olmadı maalesef çoğu kişide öyle olsun isterdi ama ne yapcaklarını bilmiyorlar şimdi 8.2 de büyük güncelleme diye eklicekleri şeyler şunlar olur
1-sürekli pil yüzdesi görüntüleme

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
xxcentral şimdi bir haber yayınlandı. Update ile ilgili. İngilizce bilenler çevirebilir mi?
Sadece geliştirici hesabıyla preview sürümüne nasıl güncellenir ondan bahsetmiş güncellemeleri hangi telefonların alacağından falan filan gelişme yok yani hala kısacası

Rainesto

Rainesto

Üye
Ben iostaki gibi hep dursun isterdim ama olmadı maalesef çoğu kişide öyle olsun isterdi ama ne yapcaklarını bilmiyorlar şimdi 8.2 de büyük güncelleme diye eklicekleri şeyler şunlar olur
1-sürekli pil yüzdesi görüntüleme

benim tab 3 dede ayarlarda var açıyorsun hep gözüküyor ( sistem tepsisinde bu batarya simgesinin yanında )

TurboCall

TurboCall

Üye
benim tab 3 dede ayarlarda var açıyorsun hep gözüküyor ( sistem tepsisinde bu batarya simgesinin yanında )

Herneyse artık 8.2 ye kadar bekliyeceğiz demek ki gelsinde onada razıyız ALLAH İZİN Verirde yüklersem çok rahatlıcam sıkıldım artık çin malı cihaz alıcam yoksa herneyse konumuz bozulmasın .:D.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Acaba pil yüzdesi anlık yenilenmesini wp nin arka plan çalışma prensibinde uygulayamadılar mı? Hani belki koymuşlardır ama batarya süresine çok mu olumsuz yönde etki etti. Bir sebebi vardır. Belki de telif hakkından dolayı da koymamışlardır. Belki Ali Kemal abi bir şey söyler bununla ilgili.

TurboCall

TurboCall

Üye
Acaba pil yüzdesi anlık yenilenmesini wp nin arka plan çalışma prensibinde uygulayamadılar mı? Hani belki koymuşlardır ama batarya süresine çok mu olumsuz yönde etki etti. Bir sebebi vardır. Belki de telif hakkından dolayı da koymamışlardır. Belki Ali Kemal abi bir şey söyler bununla ilgili.
Heryere baktım hep kişisel olarak koymamışlar yani telif hakkı vb bir şey yok ios da varsa androidde de var bir windows phone 8.1 de yok onuda artık bildirim çubuğunu indirerek de çözeriz de keşke olsaydı.

zbahadir

Üye
Pil yüzdeleri çok gerçekçi değildir. Hani şarj edersiniz kapatır açarsınız bakarsınız ki %10 gitmiş. Hem sürekli bataryayı test edecek bir process fazladan bataryayı emecektir. Yazılımcılar daha iyi anlar bu durumu :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
KenanK

KenanK

Üye
Umarım Cortana yı telefonun dilini değiştirmeden aktif edebiliriz. Tek istediğim bu.

TurboCall

TurboCall

Üye
Umarım Cortana yı telefonun dilini değiştirmeden aktif edebiliriz. Tek istediğim bu.
xxx central haberine göre dil ve bazı ayarların değiştirilmesi zorunlu galibaha klavyeye ingilizce seçeneği koymamız gerekicek .:D.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefon dilini değil tarayıcı dilini değiştireceğiz diye biliyorum.

Üst Alt