Makale_Helvetia
Üye
Kaydoluyor
telefonda bulamadım nereye kaydoluyor bilgin var mı

Kaydoluyor

ama dosya yöneticisinden gelebilecek tehlike mağazadakinden daha fazlabi ara tweet görmüştüm gdr3 güncellemesini beklerken belki nokia gdr3 güncellmesi ile verebilir deniliyordu eğer senin bahsettiğin gibi olucaksa hiç gelmesin ya sözde dosya yöneticisini telefon zarar görmesin diye vermemişlerdi ancak zarar mağazadan da gelebilir birçok sahte uygulama oyun hubları var bunlar genellikle ücretli oluyor bilmeyen insanlarda istemeden mağdur oluyor
Kusura bakma kaydolmuyormuş. Vine da oluyordu galiba tam emin değilim ama 6tag uygulamasıyla yükeldiğin videoyu istersen skydrive a yükleyebiliyorsun oradan da indirebilirsin bilgisayarına
telefonda bulamadım nereye kaydoluyor bilgin var mı![]()

yotube kapatılsada yasaklı sitelere proxy sayesinde giriliyor.you music de ücretsiz, gerçi youtube kapatıldı ama...
foursquare berbat bir halde. YazıkAdamı çıldırtıyor. Arkadaşlık isteği var. Ekliyorum halen isteklerde kalıyor. Arkadaşı listenden çıkaracaksın sonra tekrar ekleyeceksin, bir ihtimal yok oluyorEvet foursquare gene güncelleme aldı..bu sefer bazı kısımların ingilizce olma sorunu giderilmiş..ancak hala arkadaş etiketleme yok..build etkinliğinden sonra bir güzellik yapmalarını umuyoruz.
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
bende o sorun düzelmiş kardeşim ama arkadaş ekleme olayının olmaması hala facia durumdafoursquare berbat bir halde. YazıkAdamı çıldırtıyor. Arkadaşlık isteği var. Ekliyorum halen isteklerde kalıyor. Arkadaşı listenden çıkaracaksın sonra tekrar ekleyeceksin, bir ihtimal yok oluyor
tam Bi facia. Hem iyimserimdir ama bu program tam bir rezalet. Neyse en azından yer bildiriyorbende o sorun düzelmiş kardeşim ama arkadaş ekleme olayının olmaması hala facia durumda
geri sayım başladıonu bunu boşverin de yarın büyük gün..şafak doğan güneş![]()
geri sayım başladı![]()
saatleri gece 11'e ayarlayın..