Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
On izleme surumu için sormuştum

• Beğen
Tepkiler: emz
osilost

osilost

Üye
Bu hafıza kartı uygun mudur?(htc 8s kullanıyorum)

kursat99

kursat99

Üye
Büyük ihtimalle HTC, Huawei falan dahil hepsine aynı anda verilir ön izleme sürümü.
Hiçbir sorun olmaz bence.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bende
Özellikler kısmında android ve Windows Phone diyor ama bilemedim yarın indirimde buldum carfourda almayı düşünüyorum
almak istiyorum ama çok pahalı ya 8gb class 2 var.

• Beğen
Tepkiler: osilost
osilost

osilost

Üye
Bende

almak istiyorum ama çok pahalı ya 8gb class 2 var.
benim 8s te eski telefonum 5800 ın 8gb Class 2 var şimdilik,resim ve müzik için kullanıyorum ama olmayınca mecbur alıcam 8s te hafıza çok sıkıntı

crazylaz6141

Üye
  • Beğen
osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar htc 8s kullanıyorum bildiğiniz uyumlu 16 gb Class 10 hafıza kartı var mı? Lütfen yarın almaya gidicem fikir ve görüşlerinizi bekliyorum

emz

emz

Üye

Valla gayet uygun duruyor. Bence alınabilir. Ama ben önceden öğrendiğimde geçen ay gittigidiyordan buldum kendime bir kart. Orijinal mi bilemeyeceğim ama aldım 64 GB samsung hafıza kartı aldım. Bana 110₺ ye mal oldu. Hem de class10. Testler yaptım hızı saniyede 6-10 mb hatta attığınız dosyanın boyutu yüksek ise i5 işlemcili, 4 GB ram olan bir bilgisayarda saniye 17-18 mb gördüm bu kartta. Hafızası 62 yazıyor kullanılabilire, denedim cidden öyle. Bana yetti ne yalan söyleyeyim. Şimdilik gayet iyi çalışıyor. Ama aldım alalı telefona taktığım günden bu yana telefon fotoğraf çoğaltmaya başladı. Müzik çoğaltmaya başladı. Bu saçma salak bir sıkıntısı varya wp nin, o olur oldu. Ama valla gayet iyi kullanıyorum onun dışında.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
emz

emz

Üye
benim 8s te eski telefonum 5800 ın 8gb Class 2 var şimdilik,resim ve müzik için kullanıyorum ama olmayınca mecbur alıcam 8s te hafıza çok sıkıntı

Bende de o vardı. Biraz araştır siteleri. Gitti gidiyor, hepsiburada, Teknosa, electroworl, bimeks, mediamartk. Bunlara bir bakın. Ucuzcu, akakçe falan da en ucuz siteleri yazıyor. Kendine uygun bir kart belirle ardından da onu araştır en ucuzunu al. Biraz araştırırsan daha neler bulursun :)

Telgrafla gönderildi.

osilost

osilost

Üye
Valla gayet uygun duruyor. Bence alınabilir. Ama ben önceden öğrendiğimde geçen ay gittigidiyordan buldum kendime bir kart. Orijinal mi bilemeyeceğim ama aldım 64 GB samsung hafıza kartı aldım. Bana 110₺ ye mal oldu. Hem de class10. Testler yaptım hızı saniyede 6-10 mb hatta attığınız dosyanın boyutu yüksek ise i5 işlemcili, 4 GB ram olan bir bilgisayarda saniye 17-18 mb gördüm bu kartta. Hafızası 62 yazıyor kullanılabilire, denedim cidden öyle. Bana yetti ne yalan söyleyeyim. Şimdilik gayet iyi çalışıyor. Ama aldım alalı telefona taktığım günden bu yana telefon fotoğraf çoğaltmaya başladı. Müzik çoğaltmaya başladı. Bu saçma salak bir sıkıntısı varya wp nin, o olur oldu. Ama valla gayet iyi kullanıyorum onun dışında.

Telgrafla gönderildi.
bende bu kartı carfourda 29 Tl buldum uygun görünüyor 32gb max görüyormuş benim cihaz 32pahalı geldi açıkçası

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar htc 8s kullanıyorum bildiğiniz uyumlu 16 gb Class 10 hafıza kartı var mı? Lütfen yarın almaya gidicem fikir ve görüşlerinizi bekliyorum
Ben team in 16 gb clas 10 kartını kullanıyorum 32 liraya almıştım

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Son dakika haberi
Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadeceClass 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecek.Ayrıca 625 E 3 Kolon Yok.

625'e gelemeyebilir dendi gelmeyecek deyil.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

ben buradan aldım memnunum.. sandisk 32 GB class 10

emz

emz

Üye

ben buradan aldım memnunum.. sandisk 32 GB class 10

32'lik çok uygun göründü. Arayanlar ona bakabilirler. Gayet iyi bir fiyat.

Telgrafla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben çok araştırdım en sonunda bir forumda bu siteyi gördüm..gerçekten de fiyatlar uygun + ücretsiz kargo.

Üst Alt