dakamon
Üye
Mayısı bulur bence.Htc kere erken gelme ihtimali nedir
Mayısı bulur bence.Htc kere erken gelme ihtimali nedir
Htc kere erken gelme ihtimali nedir

Hiçbir sorun olmaz bence.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu hafıza kartı uygun mudur?(htc 8s kullanıyorum)
droid DyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu hafıza kartı uygun mudur?(htc 8s kullanıyorum)
Özellikler kısmında android ve Windows Phone diyor ama bilemedim yarın indirimde buldum carfourda almayı düşünüyorumAn
droid Dyo
almak istiyorum ama çok pahalı ya 8gb class 2 var.Özellikler kısmında android ve Windows Phone diyor ama bilemedim yarın indirimde buldum carfourda almayı düşünüyorum
benim 8s te eski telefonum 5800 ın 8gb Class 2 var şimdilik,resim ve müzik için kullanıyorum ama olmayınca mecbur alıcam 8s te hafıza çok sıkıntıBende
almak istiyorum ama çok pahalı ya 8gb class 2 var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu hafıza kartı uygun mudur?(htc 8s kullanıyorum)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu hafıza kartı uygun mudur?(htc 8s kullanıyorum)
benim 8s te eski telefonum 5800 ın 8gb Class 2 var şimdilik,resim ve müzik için kullanıyorum ama olmayınca mecbur alıcam 8s te hafıza çok sıkıntı

bende bu kartı carfourda 29 Tl buldum uygun görünüyor 32gb max görüyormuş benim cihaz 32pahalı geldi açıkçasıValla gayet uygun duruyor. Bence alınabilir. Ama ben önceden öğrendiğimde geçen ay gittigidiyordan buldum kendime bir kart. Orijinal mi bilemeyeceğim ama aldım 64 GB samsung hafıza kartı aldım. Bana 110₺ ye mal oldu. Hem de class10. Testler yaptım hızı saniyede 6-10 mb hatta attığınız dosyanın boyutu yüksek ise i5 işlemcili, 4 GB ram olan bir bilgisayarda saniye 17-18 mb gördüm bu kartta. Hafızası 62 yazıyor kullanılabilire, denedim cidden öyle. Bana yetti ne yalan söyleyeyim. Şimdilik gayet iyi çalışıyor. Ama aldım alalı telefona taktığım günden bu yana telefon fotoğraf çoğaltmaya başladı. Müzik çoğaltmaya başladı. Bu saçma salak bir sıkıntısı varya wp nin, o olur oldu. Ama valla gayet iyi kullanıyorum onun dışında.
Telgrafla gönderildi.
Ben team in 16 gb clas 10 kartını kullanıyorum 32 liraya almıştımArkadaşlar htc 8s kullanıyorum bildiğiniz uyumlu 16 gb Class 10 hafıza kartı var mı? Lütfen yarın almaya gidicem fikir ve görüşlerinizi bekliyorum
önizleme markaya göre değil herkese aynı andaOn izleme surumu için sormuştum
Son dakika haberi
Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadeceClass 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecek.Ayrıca 625 E 3 Kolon Yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben buradan aldım memnunum.. sandisk 32 GB class 10