Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
bi ara tweet görmüştüm gdr3 güncellemesini beklerken belki nokia gdr3 güncellmesi ile verebilir deniliyordu eğer senin bahsettiğin gibi olucaksa hiç gelmesin ya sözde dosya yöneticisini telefon zarar görmesin diye vermemişlerdi ancak zarar mağazadan da gelebilir birçok sahte uygulama oyun hubları var bunlar genellikle ücretli oluyor bilmeyen insanlarda istemeden mağdur oluyor
ama dosya yöneticisinden gelebilecek tehlike mağazadakinden daha fazla

telefonda bulamadım nereye kaydoluyor bilgin var mı :)
Kusura bakma kaydolmuyormuş. Vine da oluyordu galiba tam emin değilim ama 6tag uygulamasıyla yükeldiğin videoyu istersen skydrive a yükleyebiliyorsun oradan da indirebilirsin bilgisayarına :)

samcom

samcom

Üye
you music de ücretsiz, gerçi youtube kapatıldı ama...
yotube kapatılsada yasaklı sitelere proxy sayesinde giriliyor.
ayarlar> wifi girin kullandıgınız wifi ayarından proxy açın ve ilk sıraya 84.40.120.192 yazın ikinci sıraya 8080 yazın alttan kaydedin tamamdır. Face twit youtb herşey serbest

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

yunusiyunus

Üye
diğer klasörü ile ilgili herhangi bir haber var mı ya şişiyor ha bire

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Evet foursquare gene güncelleme aldı..bu sefer bazı kısımların ingilizce olma sorunu giderilmiş..ancak hala arkadaş etiketleme yok..build etkinliğinden sonra bir güzellik yapmalarını umuyoruz. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

sekajmer

sekajmer

Üye
Evet foursquare gene güncelleme aldı..bu sefer bazı kısımların ingilizce olma sorunu giderilmiş..ancak hala arkadaş etiketleme yok..build etkinliğinden sonra bir güzellik yapmalarını umuyoruz. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
foursquare berbat bir halde. YazıkAdamı çıldırtıyor. Arkadaşlık isteği var. Ekliyorum halen isteklerde kalıyor. Arkadaşı listenden çıkaracaksın sonra tekrar ekleyeceksin, bir ihtimal yok oluyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün bir nisan lütfen biri şaka yapsın :alkis

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

karaagacfb42

Üye
Şaka kaldıracak halde değil millet

Lumia 925 ile gonderildi.

pissed26

pissed26

Üye
foursquare berbat bir halde. YazıkAdamı çıldırtıyor. Arkadaşlık isteği var. Ekliyorum halen isteklerde kalıyor. Arkadaşı listenden çıkaracaksın sonra tekrar ekleyeceksin, bir ihtimal yok oluyor
bende o sorun düzelmiş kardeşim ama arkadaş ekleme olayının olmaması hala facia durumda

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ayrıca check-in lerinizi ''açık olarak paylaş'' ı işaretlemeden atın..orada bir çeviri hatası var.. o zaman gizli check in yapmış olursunuz ve foursquare,facebook ve twitter daki arkadaşlarınıza gitmez..sadece facebook,twitter ile paylaş kutucuklarını tikleyin.

sekajmer

sekajmer

Üye
bende o sorun düzelmiş kardeşim ama arkadaş ekleme olayının olmaması hala facia durumda
tam Bi facia. Hem iyimserimdir ama bu program tam bir rezalet. Neyse en azından yer bildiriyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
düzeleceğini umuyorum ama en temel özellik olan arkadaş etiketleme ve mekandaki kişileri görme'nin aktiflenmesi bu kadar mı zor diye de düşünüyorum ara sıra.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyla ilgili olarak adminlerimizin bilgisi var.
Lütfen bununla ilgili karar ve işlemleri onlara bırakalım.
Sizlerden ricam konuya ilgili yorum ve mesajlarla devam edelim.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: csH, SamilGoktas ve OttomaN TigeR
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
onu bunu boşverin de yarın büyük gün..şafak doğan güneş :)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz :)

isamey

Üye
bana paçalarınızı erken sıvadınız gibi geliyor. adamlar ayın 10 diyorlar

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
jdmsaint

jdmsaint

Üye
istihbaratı sağlam olan biri söylesin biz be zaman 8.1 kullanmaya başlıcaz :)

Üst Alt