Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
sanırsın ki 1500 e satacaklar 5 i :D 5s 2000 den aşağı satılmayacak olsun olsun 100 Tl indirim yapsınlar yine 2000 ustu olur çok para ya :(

Tost Makinası ile gönderildi.
evet yinede pahalı ama aldığın telefon 3 yıl kesin güncelleme alcak böyle windowsdaki gibi aylarca güncelleme beklemiceksin ve aradığın her uygulama mağazada var,ayrıca windows almak yerine kit-kat güncellemesini almış bir android telefonda artık alınabilir

respection123

Üye
BREAKING!
Daniel Rubino from WPCentral says that the Windows Phone 8.1 Preview for Developers will kick off on April 10th with the latest version of the OS.

But, as he says Microsoft can change their decision in the last minute. Lets hope that it is not so.
------
Şimdide ayın 10u oldu :(

dakamon

dakamon

Üye
evet yinede pahalı ama aldığın telefon 3 yıl kesin güncelleme alcak böyle windowsdaki gibi aylarca güncelleme beklemiceksin ve aradığın her uygulama mağazada var,ayrıca windows almak yerine kit-kat güncellemesini almış bir android telefonda artık alınabilir

android almam alırsam ios lu bir telefon isterim açıkçası onu da artık iş hayatına atılınca tabi wp kendini bozar gelişmez berbat olursa yoksa wp den devam etmek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Ayın 10 nunda geliyor 8.1 beta
Build 2014: April 2 Windows 8.1 Update 1: April 8 Windows Phone 8.1 Preview: April 10

ArMaGeDdOn_87

Üye
android almam alırsam ios lu bir telefon isterim açıkçası onu da artık iş hayatına atılınca tabi wp kendini bozar gelişmez berbat olursa yoksa wp den devam etmek istiyorum

Bende android istemiyodum ama son güncellemeyle android iyi oldu,tabi benim içinde her zaman apple 1.sıradadır,ben parası yetişmeyenler için android alınabilir diye söyledim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Build 2014: April 2

Windows 8.1 Update 1: April 8

Windows Phone 8.1 Preview: April 10

#Build2014 #Windows8.1 #WindowsPhone8.1

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ogzhnoTr
bsavr

bsavr

Üye
Benim için rahat geçer. Zaten Buildde süpriz şeyler yapcaklar onu konuşuruz geçer hemen

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar kesin tarih geldi mi şimdi :)

TurboCall

TurboCall

Üye
EVET Ama 10 gün nasıl geçicek gerçi Allahın İzniyle Geçerde bildirim çubuğü gelicekmi acıba :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
10 nisan mı son tarih :) bir daha değişikliği kaldırmaz bu bünye.

• Beğen
Tepkiler: emz
monteboy

monteboy

Üye
1320 alicam ama su guncelleme gelmeden almak istemiyorum gelse de baksak nasil diye, bi yorumlari okusak

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Tamam 10 nisan güzel 13 ünde yazılılar bitiyor zaten iyi oldu

Akhtoher

Akhtoher

Üye
10 nisanda Full bir şekilde veriyorlar değilmi?

Üst Alt