Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Class 4 olursa; mesela Asphalt 8'i kuracaksın, oyun senden saniyede 5 MB lık veri isteyecek. Ama kartın Class 4 olunca kart sana saniyede en fazla 4 MB verecek. Bu da 1 saniyede gelmesi gereken görüntünün 1.2 saniyede gelmesini sağlayacak. Sonuç olarak oyun donacak, kasacak. O yüzden en az Class 6 veya 10 olması iyi olmuş.
Güzel açıklama öğrenmiş olduk sayende hocam.
Evet ya o titreşimi kapatmak için verdiği güncelleme Ms in en şık hareketlerinden biriydi : ) Ya aslında 8.1 den sonra kişiselleştirme adına bir çok uygulama çıkar gibi buna da biri el atar kesin . Tweaks uygulaması falan yapsalar güzel olur
Hocam yalnız göz atma ekranı ve dokun bölümü Nokia'ya ait, dolayısı ile titreşimi kapatmaya izin veren de Nokia diye biliyorum ben :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve kursat99

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nisan geldi hadi bakalım son günler

luckysleven

luckysleven

Üye
Güzel açıklama öğrenmiş olduk sayende hocam.
Hocam yalnız göz atma ekranı ve dokun bölümü Nokia'ya ait, dolayısı ile titreşimi kapatmaya izin veren de Nokia diye biliyorum ben :)

Aynen hocam dediğin gibi top nokia da hoş titreşimi kapatmak için aylar öncesinden zemin hazırlamışlardı windows tuşları diye bir sekme koymuşlardı ayarlara , aydınlatma için bir hareket yok ama genel parlaklık ayarlarına ekleyebilirler belki. Ben artık işin lüksüne bakıyorum valla hep dediğim gibi wp nin mevcut durumu beni son derece tatmin ediyor : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Aynen hocam dediğin gibi top nokia da hoş titreşimi kapatmak için aylar öncesinden zemin hazırlamışlardı windows tuşları diye bir sekme koymuşlardı ayarlara , aydınlatma için bir hareket yok ama genel parlaklık ayarlarına ekleyebilirler belki. Ben artık işin lüksüne bakıyorum valla hep dediğim gibi wp nin mevcut durumu beni son derece tatmin ediyor : )
Uygulama nokia ya ait ama apiyi ms vermeseydi nokia bunu yapamazdı :)

PureFood

PureFood

Üye
Dediğin yine çok zor olmasa gerek hocam inşallah verirler :)

--

Bu arada bir şey buldum gezinirken, baya güldüm. Hani diyorlar bize en temel özellikler yok işte şöyle böyle, acaba Android'de var da ne oluyor ? İnceleyin arkadaşlar;
Şimdi insan hangi güncellemeyi beklemek ister ? Sorunlarla boğuşan Android güncellemesini mi yoksa sorunsuz ve yakın zamanda kusursuza yakın hâle gelecek olan Windows Phone'u mu ? Yorum sizin.
*Ali Kemal abi ne dese haklı valla.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ...decode... ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Baya bildiğin fix güncellemesi : )

bsavr

bsavr

Üye
14-Ses ve video dosyalarını düzenleme: Ses efekti ve video efekti(Slow Motion) ekleme

Yavaş çekim gelicekmi gerçekten ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Htc kullanıcıları yine güncellemeyi erken alacaklar. Nokia kullanıcıları ise yine bir müddet bekleyecekler. Nokia, Lumia cihazlar için yeni bir Firmware güncellemesi ile birlikte Windows Phone 8.1 i kullanıcılarına sunacak.

respection123

Üye
WP8.1 Prewiew 8 Nisanda dağıtılacağı neredeyse kesinleşti. Mayıs ayı içindede kararlı sürümün dağıtalacagı iddaalar arasında.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
WP8.1 Prewiew 8 Nisanda dağıtılacağı neredeyse kesinleşti. Mayıs ayı içindede kararlı sürümün dağıtalacagı iddaalar arasında.

inşallah.. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

sinan430

sinan430

Üye
8 nisanda biz kullanabilcekmiyiz 8.1 ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla ben geçmişte yine bu forumda @bulutsuzgece tarafından belirtilen bir OTA tarihi hatırlıyorum. O da Mayıs - Haziran olarak hatırlıyorum. Bana kalırsa biz Lumia kullanıcılarının Nokia'nın OTA ile vereceği güncelleştirmesini (WP 8.1 + Nokia CBP), Ağustosa kadar sarkacak şekilde ancak alabiliriz. Tabi burda WP 8.1 ön izleme sürümünden bahsetmiyorum, onu tahminimce Önümüzdeki hafta sonuna kadar yüklemiş oluruz :eller:

Not: CBP "Canımızdan Bezdirme Partisi" kısaltması değil, Nokia'nın yeni güncelleme paketinin adı olan "Cherry Blossom Pink" kısaltmasıdır:bleh:

• Beğen
Tepkiler: byibo ve ogzhnoTr
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Valla ben geçmişte yine bu forumda @bulutsuzgece tarafından belirtilen bir OTA tarihi hatırlıyorum. O da Mayıs - Haziran olarak hatırlıyorum. Bana kalırsa biz Lumia kullanıcılarının Nokia'nın OTA ile vereceği güncelleştirmesini (WP 8.1 + Nokia CBP), Ağustosa kadar sarkacak şekilde ancak alabiliriz. Tabi burda WP 8.1 ön izleme sürümünden bahsetmiyorum, onu tahminimce Önümüzdeki hafta sonuna kadar yüklemiş oluruz :eller:

Not: CBP "Canımızdan Bezdirme Partisi" kısaltması değil, Nokia'nın yeni güncelleme paketinin adı olan "Cherry Blossom Pink" kısaltmasıdır:bleh:

ağzını hayrı aç :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
ağzını hayrı aç :)

Hocam inşallah sandığımdan çok çok erken gelir benimde tek istediğim bu ;) Ama işte Nokia benim azıma göre hareket etse yarın hemen ver diycem.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hocam inşallah sandığımdan çok çok erken gelir benimde tek istediğim bu ;) Ama işte Nokia benim azıma göre hareket etse yarın hemen ver diycem.

valla bende artık sadece pozitif düşünmeye bakıyorum.. Yoksa işimiz yaş :)

Rainesto

Rainesto

Üye
3 nisanda gelse de erken bayram yapsak :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
3 nisanda gelse de erken bayram yapsak :)

build etkinliği bitmeden zor..5 nisan ve sonrası diyorum ben..8 nisan da mantıklı geliyor bana

kesasd

kesasd

Üye
Yerinizde olsaydım elimdeki tüm Microsoft'a ait ürünleri elden çıkarırdım. 2 gündür neler çekiyorum onlar yüzünden. Şahsen tüm uygulamalarımı marketten kaldırmak ve Mac'e geçiş yapıp open source projeler üzerinde çalışmak istiyorum. Ramak kaldı bu isteklerimi gerçekleştirmeme. Win 8.1 Pro rezaleti.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Serhan ve ArMaGeDdOn_87

Üst Alt