Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye

mobil veri olmaması çok kötü birde 4 tane değilde 5 tane rahat sığardı hatta zorlasan 6 tane de alırdı bence :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

marslin

marslin

Üye
hiç fena olmamış. Yalnız mobil veri olaydı iyiydi. Ya da biz seçelim o seçenekleri. Note 3 de öyleydi. Biz seçiyorduk. Öyle yaparlarsa tadından yenmez :)

Telgrafla gönderildi.
benim bildiğim ztn onları biz seçicez yani sıkıntı yok :D

kahraman333333

kahraman333333

Üye
mobil veri ne ?

goktas19

goktas19

Üye
mobil veri olmaması çok kötü birde 4 tane değilde 5 tane rahat sığardı hatta zorlasan 6 tane de alırdı bence :)

Bence 4-5-6 yerine alternatif yöntemlerle hepsi konulmalı. En basit Samsung da nasıl kaydırınca diğerleri gözüküyor buna benzer yöntemlerle hepsi konulmalı bence. (Yanlış anlaşılmasın Samsung gibi yapsın demiyorum sadece örnek veriyorum.)

byibo

byibo

Üye
:)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
kamuraN021

kamuraN021

Üye
diğer klasor ile ilgili birşey varmı benim diğer klasor 13 gb aştı

• Beğen
Tepkiler: Serhan

fraps34

Üye
diğer klasor ile ilgili birşey varmı benim diğer klasor 13 gb aştı
bazı telefonlardaki diğer klasörü sorununu anlamıyorum , telefonu 4 aydır kullanıyorum. Birçok şey indirdim sildim vss. Diğer klasörü 250 mb civarı yer kaplıyor : ))

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Vay be ne günlerdi . N8 için Symbian'da da böyle beklerdim . :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
hocam onun yerine açıklama yapsaydınızya

GSM şebekesi üzerinden sağlanan 2G, 3G, 4G vb internet bağlantısına yani internetten veri aktarımına mobil veri denir.

Gelecek olan güncellemede kısayol ayarlarına "mobil veriyi açıp kapama butonu" koyulmaması üzerine tartışma vardı, sanırım ona denk geldiniz.

ON9

ON9

Üye
bazı telefonlardaki diğer klasörü sorununu anlamıyorum , telefonu 4 aydır kullanıyorum. Birçok şey indirdim sildim vss. Diğer klasörü 250 mb civarı yer kaplıyor : ))
internetten video izle her gün 10-15 tane. Bak bakalım nasıl olacak
internetten video izle her gün 10-15 tane. Bak bakalım nasıl olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Alırdı da butonları da cımbızla basardık. Bence küçük ekranlarda 4 idealdir. Fakat daha fazla seçenek için alt alta iki sıra olabilirdi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Rainesto, goktas19 ve 4 diğerleri
ON9

ON9

Üye
Alırdı da butonları da cımbızla basardık. Bence küçük ekranlarda 4 idealdir. Fakat daha fazla seçenek için alt alta iki sıra olabilirdi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu tasarım size mi ait yoksa Xperia mı? T40 'mı?

Üst Alt