benim bildiğim ztn onları biz seçicez yani sıkıntı yokhiç fena olmamış. Yalnız mobil veri olaydı iyiydi. Ya da biz seçelim o seçenekleri. Note 3 de öyleydi. Biz seçiyorduk. Öyle yaparlarsa tadından yenmez
Telgrafla gönderildi.

benim bildiğim ztn onları biz seçicez yani sıkıntı yok![]()
P
P 
mobil veri ne ?
mobil veri ne ?

Bence 4-5-6 yerine alternatif yöntemlerle hepsi konulmalı. En basit Samsung da nasıl kaydırınca diğerleri gözüküyor buna benzer yöntemlerle hepsi konulmalı bence. (Yanlış anlaşılmasın Samsung gibi yapsın demiyorum sadece örnek veriyorum.)mobil veri olmaması çok kötü birde 4 tane değilde 5 tane rahat sığardı hatta zorlasan 6 tane de alırdı bence
Tost Makinası ile gönderildi.
hocam onun yerine açıklama yapsaydınızya
katılıyorummobil veri olmaması çok kötü birde 4 tane değilde 5 tane rahat sığardı hatta zorlasan 6 tane de alırdı bence
peki video call gelmiş mi?(Şebeke)
bazı telefonlardaki diğer klasörü sorununu anlamıyorum , telefonu 4 aydır kullanıyorum. Birçok şey indirdim sildim vss. Diğer klasörü 250 mb civarı yer kaplıyor : ))diğer klasor ile ilgili birşey varmı benim diğer klasor 13 gb aştı
hocam onun yerine açıklama yapsaydınızya
katılıyorummobil veri olmaması çok kötü birde 4 tane değilde 5 tane rahat sığardı hatta zorlasan 6 tane de alırdı bence
internetten video izle her gün 10-15 tane. Bak bakalım nasıl olacakbazı telefonlardaki diğer klasörü sorununu anlamıyorum , telefonu 4 aydır kullanıyorum. Birçok şey indirdim sildim vss. Diğer klasörü 250 mb civarı yer kaplıyor : ))
internetten video izle her gün 10-15 tane. Bak bakalım nasıl olacakbazı telefonlardaki diğer klasörü sorununu anlamıyorum , telefonu 4 aydır kullanıyorum. Birçok şey indirdim sildim vss. Diğer klasörü 250 mb civarı yer kaplıyor : ))
Alırdı da butonları da cımbızla basardık. Bence küçük ekranlarda 4 idealdir. Fakat daha fazla seçenek için alt alta iki sıra olabilirdi.mobil veri olmaması çok kötü birde 4 tane değilde 5 tane rahat sığardı hatta zorlasan 6 tane de alırdı bence
Bu tasarım size mi ait yoksa Xperia mı? T40 'mı?Alırdı da butonları da cımbızla basardık. Bence küçük ekranlarda 4 idealdir. Fakat daha fazla seçenek için alt alta iki sıra olabilirdi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız