Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
en son Internet Explorer için opera mini deki gibi çoklu sekme seçeneği gelmemişti ama bu konu hakkında bi gelişme var mı ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dostum bende bir ara 6tag kullandım hiç sorun yaşamadım. Senin tel ile ilgili bir sorun bence. Bu arada ben artık ınstagram beta kullanıyorum.

nokia camera ayarlarından olabilir mi? video 30 fps 1080p de ses kalitesi 200hz de.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ekstralar+bilgi güncelleme aldı :eller:
@csH
@skynet

Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve emz
byibo

byibo

Üye
uzun zamandır beklenen güncellemeye son 7 gün diyebilirmiyiz acaba :hmmm

Dejavuex

Dejavuex

Üye
yavaş yavaş sağı solu güncelliyolar hadi hayırlısı güncellemeye iyice yaklaşıyoruz :)

emz

emz

Üye
Millet bu güncellemeler fırtına öncesi sessizlikteki yavaş uyarıları anımsatıyor. Dikkatli olun yavaştan sağlam şeyler geliyor diyor. Umarım değer bu kadar beklemeye değer ve bir sonun daha başlangıcı olmaz. Yoksa ms de Nokia da toplayamaz diyebiliriz.

Telgrafla gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu perwiev sürümünde hafıza kartına kurulum gelecek mi

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Hayırlı olsun youtube da yasaklanmış. 8.1 gelse de artık şu vpn işini halletsek, bu hükümetle işimiz iş yoksa :)

• Beğen
Tepkiler: emreeozden, PureFood ve alasulumurat
emz

emz

Üye
Hayırlı olsun youtube da yasaklanmış. 8.1 gelse de artık şu vpn işini halletsek, bu hükümetle işimiz iş yoksa :)

Ciddi misiniz? Daha dün açıktı? Hemen bakıyorum. Çok sıkıntılı bu durum. Anca bize oluyor olan.

Edit: Denedim mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazıyor. Herkese geçmiş olsun.

Telgrafla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
PC de zenmate iş görüyor ama Windows 8.1 i de şu vpn yüzünden acil gelsin istiyorum. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Güncellendi ama bir fark görmedim

Rainesto

Rainesto

Üye
Güncelleyim bakayım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye

Sevgili Lumiacılar bu iki uygulamanın birbirinden ne farkı var? Hangisini kullanmak daha yararlı olur?

beats

beats

Üye
Ciddi misiniz? Daha dün açıktı? Hemen bakıyorum. Çok sıkıntılı bu durum. Anca bize oluyor olan.

Edit: Denedim mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazıyor. Herkese geçmiş olsun.

Telgrafla gönderildi.
Metrotube vb. uygulamalar giriyor deneyin.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
youtube hd iptal durumda..işin ilginci bir kere bile kullanmamıştım..kısmet değilmiş :)

en çok da faceyi engellemelerinden korkuyorum..facebook messenger en sevdiğim uygulmalardan biri :(

çabuk gel windows 8.1 .. türkiye olarak zor durumdayız..sendeki vpn özelliği lazım bize ivedilikle :)

Son düzenleme:

Üst Alt