Bence artık bu konuyu yeni gelişme olana kadar kilitleyin , çoluk çoçuğun muhabbet ortamına dönmüş. Acaba yeni şeyler mi paylaşıldı diye konuya giriyorum yine geyik muhabbeti vss.
Seneye bu vakitler alırsınben otayı bekliyorum kanımca![]()

Amberde inat edip OTA'yı beklemiştim ve blackde Developer previev yüzünden başım yanmasına rağmen bu Blue guncelleştirmesini çıktığı an yapacağım yoksa dayanamam bu sefer o kadar yeniliğeben kimsenin Windows Phone 8.1 güncellemesinin yayınlanmasını bekleyeceğine ihtimal vermiyorum. Developer preview başladığı anda bekliyecem diyenleri görürüz burada![]()

Windows Phone 8.1 ile birlikte yayınlanması beklenen Office Lens uygulaması betadan çıkarak mağazada ki yerini aldı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işime yarayacak bir uygulamayani 15 gün kaldı demek istemiş arkadaşımız nisan 2 gibi test edicez wp 8.1
2 nisanda çarşambaya denk geliyor okulda olcam yayani 15 gün kaldı demek istemiş arkadaşımız nisan 2 gibi test edicez wp 8.1
canlı yayını kaçıracağım 
saat kaçta ? Belli mi ?2 nisanda çarşambaya denk geliyor okulda olcam yacanlı yayını kaçıracağım
![]()
büyük ihtimalle sabah 9 gibi başlar ama San Francisco saatiyle. Yani bizde akşam 6-7 gibi başlar.

geldiği an yüklenmeyelim beyler ben yükleyim size de söylerim öyle yüklersiniz :P :P