OhMyDrogba
Üye
3 kolon destekli lumia 520 görüntülenmişkaynak symbian tweet
Ericsson A1018 ile Gönderildi
link alalım![]()
buyur kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 kolon destekli lumia 520 görüntülenmişkaynak symbian tweet
Ericsson A1018 ile Gönderildi
link alalım![]()
Al buda sana sazan lı hamsi ozaman kardeşimbuyur kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Al buda sana sazan lı hamsi ozaman kardeşim

O Video Sahteydi Ama Belki Verilir Tüm Özelliklerden En Önemlisi Bu Gibi Ama Sonuçta Microsoft Apple Değilki VersinMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızvideo ve açıklamadan anlayacağın üzere bu (büyük ihtimal düzenlenmiş) bir ROM'dur. Ayrıca Orijinal olsa bile telefonun kasıp kavrulduğu da açıkça görünüyor, böyle bir şey verileceğini sanmam. Verilse de zaten kasılmayı geçtim o ekranda küçük tile'ların kullanılacağını garanti veremem kardeşim![]()

Videonun açıklamasını boş versene bu video daha öncede ortaya çıktı ve fake dendi ki öylede dikkatli bakın parmağı dokunmadan multitasking ekranında uygulama kapatıyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızvideo ve açıklamadan anlayacağın üzere bu (büyük ihtimal düzenlenmiş) bir ROM'dur. Ayrıca Orijinal olsa bile telefonun kasıp kavrulduğu da açıkça görünüyor, böyle bir şey verileceğini sanmam. Verilse de zaten kasılmayı geçtim o ekranda küçük tile'ların kullanılacağını garanti veremem kardeşim![]()

Ona gelmiyceği kesin saten .3 kolon 620'ye gelmez herhalde
Ankesörlü telefondan gönderildi.
.gülücüğe başlamışsın yine hayırlısı.Ona gelmiyceği kesin saten ..
zaten kaç tane telefonu var belki de bu yüzdendir az ama özApple ı bu yönden çok seviyorum 3.5 inçe dünyayı sığdırıyor en azından 4 inçe şu 3.5 şu demiyor![]()
ama bence verilen parayı haketmeyen bi telefon neyse sustum.gif)
bu arada aklıma gelmişlen önemli bir eksikte kulaklık taktıgımızda onu görsel olarak görüp görmediği göstermiyor bu konuşuldumu hiç denk gelmedim ben bununla iligli bir çalışmada vardır sanarım 8.1 de
bunu başarmak için çok büyük hamleler yapmak lazım ve bunun içinde aslında tam zamanı ios kitlesi belli zaten onlardan müşteri kapmak biraz zor ancak androide başlanan bıkkınlık ve s5 in beklenen talepleri karşılamaması wp için bir fırsatHarika bir haber duydum. Lava Karboon ve XOLO Firmaları WP'nin Pazar Payını %15 yapmak için elimizden geleni yapıcağız dedi umarım %15 olursa iOS'u geçeriz ve marketimizde düzelir
Abi dediklerine katılıyorum ama şunuda unutmamak lazım.Karşımızda Sony var android samsungtan sıkılanlar ona geçiyor genelde (genede android kullanmak isteyenler) ama illa android kullanmak isteyenlerde değil z2 gibi bir canavar olunca her platformdan geçenler oluyordur eminimbunu başarmak için çok büyük hamleler yapmak lazım ve bunun içinde aslında tam zamanı ios kitlesi belli zaten onlardan müşteri kapmak biraz zor ancak androide başlanan bıkkınlık ve s5 in beklenen talepleri karşılamaması wp için bir fırsat
aynen çok zor bir şey olmasa gerekAynen. Küçük bir simge yeter.
Güvercin ile gönderildi.