Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Otayı değilde final romunu bekliyorum :D

bsavr

bsavr

Üye
LG G2 Kitkat ile Lumia 925'e hız testi yaptım Lumia fark attı :smdance:

dakamon

dakamon

Üye
Bence artık bu konuyu yeni gelişme olana kadar kilitleyin , çoluk çoçuğun muhabbet ortamına dönmüş. Acaba yeni şeyler mi paylaşıldı diye konuya giriyorum yine geyik muhabbeti vss.

emin ol insanlar bu lafından sonra sonra sana burada yazamayacakları şeyleri söylemişlerdir içlerinden. Sen ne hakla çoluk çocuk diyebiliyorsun ki buradaki insanlara. Azıcık haddinizi biliniz. @papakudioflu @bulutsuzgece

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve nsren
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yanlışlıkla ilk otayı verirlermiş :kop2:
O değilde geyikli mesajlarımızı Kullanıcılar Kulübümüze alalım oradan devam edelim :)

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 ile birlikte yayınlanması beklenen Office Lens uygulaması betadan çıkarak mağazada ki yerini aldı

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
ben kimsenin Windows Phone 8.1 güncellemesinin yayınlanmasını bekleyeceğine ihtimal vermiyorum. Developer preview başladığı anda bekliyecem diyenleri görürüz burada:ehe
Amberde inat edip OTA'yı beklemiştim ve blackde Developer previev yüzünden başım yanmasına rağmen bu Blue guncelleştirmesini çıktığı an yapacağım yoksa dayanamam bu sefer o kadar yeniliğe :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Windows Phone 8.1 ile birlikte yayınlanması beklenen Office Lens uygulaması betadan çıkarak mağazada ki yerini aldı

mesajım bulunsun :) işime yarayacak bir uygulama

sekajmer

sekajmer

Üye

• Beğen
Tepkiler: sefaturut, emz ve alasulumurat
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
?

turbocore

turbocore

Üye
Değil :D

sanane ile gönderildi :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
büyük ihtimalle sabah 9 gibi başlar ama San Francisco saatiyle. Yani bizde akşam 6-7 gibi başlar.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, byibo ve pirenuri
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sabah olur genelde 9-10 gibi başlar

narnia16

narnia16

Üye
San Francisco saatiyle 09:00 da diye biliyorum. TSİ 18:00 a denk geliyo sanırım :hmmm

Dejavuex

Dejavuex

Üye
geldiği an yüklenmeyelim beyler ben yükleyim size de söylerim öyle yüklersiniz :P :P

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, skynet ve sekajmer

Üst Alt