Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Şu buildten önce forumda tek yaptığım konuları gezip moderatörlerin adminler yeni bir şey yazmışlarmı yazmamışlarmı resmen sadece @Sensation @papakudioflu @bulutsuzgece Bunların yazı yazıp yazmadığını kontrol eder oldum diğer kimsenin yazısını okumuyorum :) bu bekleyiş yüzünden diğer kullanıcıların muhabbeti sıkıcı geliyor :D Kusura bakmayın :D

• Beğen
Tepkiler: a.emre ve sekajmer

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
: ?keşke bu düşüncen sende kalsaydı şimdi biraz haksızlık yapmışsın evet varmı gelişme diye ister istemez merak ediyoruz tabiki adminlerin yorumları tartışılmaz ancak saygı içerisinde yapılan tüm arkadaşların yorumları da değerli bence

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, luckysleven, PureFood ve 1 kişi daha
byibo

byibo

Üye
uygulama ve oyunlarda bolluk yaşamaya başladık artık kullanıcılar isteklerine kavuşsun derim :)

dakamon

dakamon

Üye
: ?keşke bu düşüncen sende kalsaydı şimdi biraz haksızlık yapmışsın evet varmı gelişme diye ister istemez merak ediyoruz tabiki adminlerin yorumları tartışılmaz ancak saygı içerisinde yapılan tüm arkadaşların yorumları da değerli bence
Değersiz demedim ya hemen alınmayın :) tamamen 8.1 e kilitlenmiş durumdayım şu an :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Değersiz demedim ya hemen alınmayın :) tamamen 8.1 e kilitlenmiş durumdayım şu an :D
bence msj nı bi an önce düzenle yoksa yarın gündüz sana saldırı msjları gelecektir benden demesi zaten bir çok arkadaş bu güncelleme bekleme yüzünden barut gibiler sen tek elden saldırıya geçmiş durumundasın :duello:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
bence msj nı bi an önce düzenle yoksa yarın gündüz sana saldırı msjları gelecektir benden demesi zaten bir çok arkadaş bu güncelleme bekleme yüzünden barut gibiler sen tek elden saldırıya geçmiş durumundasın :duello:
Ehehe zaten ortalık karışık o mesaj da tuzu biberi olacak :D@Mr.H hocamızı da unutmamak gerek

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Bay H
dakamon

dakamon

Üye
Ne alaka canım Allah Allah :) fikirlerimi özgürce söyleme hakkım var :) benim gibi illaki bir çok insan vardır :) her yazılanı her zaman okumazsınız ki zaten :) bende şu an sadece dediğim kişilerin yazılarını takip ediyorum yeni sızıntı varmı şu bu diye :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş lütfen konuya WP8.1 veya SDK'sı hakkındaki ön bilgiler, ayrı haber niteliği taşımayan sızıntılar ve bunlara ilişkin yorumlarla devam edelim.
Konu her şeyin konuşulduğu bir sohbet havasına döndü iyice.
Genel soru, sorun ve konuşmalar için "Kullanıcılar Kulübü" veya "Soru&Sorunlar" konularını kullanalım.
Aslında amacından çok fazla çıktığı için konuyu tamamen kilitleyip "WP8.1'e Dair Bilgi ve Sızıntılar" diye ayrı bir konu açacaktım.
Ancak paylaşılmış çok sayıda önemli bilgi, resim ve video var.
Bu nedenle devam etmesi daha iyi olur diye düşündüm.

Lütfen WP8.1 ve SDK'sı hakkındaki bilgi, gelişme ve sızıntılar hakkında yorumların dışına çıkmayalım.

Anlayışınız için teşekkürler.
İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, PureFood ve RetaXter
Rainesto

Rainesto

Üye
Nokia yanında ne verecek merak ediyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Şimdi eğer Black gibi ekstra özellikler kesinleşecekse yine OTA'dan çok geç gelecek diye düşünüyorum. Yani Amber ve Black olmak üzere iki tecrübemiz var sonuçta.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben kimsenin Windows Phone 8.1 güncellemesinin yayınlanmasını bekleyeceğine ihtimal vermiyorum. Developer preview başladığı anda bekliyecem diyenleri görürüz burada:ehe

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, yeminli06, kaygisiz43 ve 4 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ben kimsenin Windows Phone 8.1 güncellemesinin yayınlanmasını bekleyeceğine ihtimal vermiyorum. Developer preview başladığı anda bekliyecem diyenleri görürüz burada:ehe

ben Black guncellemesinde ota bekleyeceğim diyordum ama dayanamayıp Hollanda romu kurdum :ehe. Hem hollandaya daha erken verirler 8.1'i :sirit:

Nokia 3310 ile gönderildi.

bsavr

bsavr

Üye
8.1 geçiksin ama şu build'de umarım adam gibi uygulamalar oyunlar tanıtırlar bomba olur.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
PureFood

PureFood

Üye
OTA'yı bekleyen bizden değildir :D

• Beğen
Tepkiler: ON9, OttomaN TigeR ve Bay H
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
OTA neymiş ya :) geldiği anda basacak şukuya

Ericsson A1018 ile Gönderildi

fraps34

Üye
Bence artık bu konuyu yeni gelişme olana kadar kilitleyin , çoluk çoçuğun muhabbet ortamına dönmüş. Acaba yeni şeyler mi paylaşıldı diye konuya giriyorum yine geyik muhabbeti vss.

kursat99

kursat99

Üye
Haklısın ama 'çoluk çocuk' biraz ağır kaçmış.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Murat Alper

Murat Alper

Üye
ben otayı bekliyorum kanımca :D

Üst Alt