ArMaGeDdOn_87
Üye
inşallahBen operayı hiç bir platformda kullanmadım ama gördüm test ettim. Açıkcası ie11 gelsin bunlara gerek bile duymayacaksınız![]()
![]()
İE 11 de ileri-geri butonu vardır herhalde
ve eklenen özellikler neler ?inşallahBen operayı hiç bir platformda kullanmadım ama gördüm test ettim. Açıkcası ie11 gelsin bunlara gerek bile duymayacaksınız![]()
![]()
İE 11 de ileri-geri butonu vardır herhalde
ve eklenen özellikler neler ?Valla ileri geri butonu sızıntılarda yoktu gelirmi hiç emin değilim. Birinci sayfaya gidersen orada olacaktır İE ile ilgili özellikler. Birinci sayfada tüm sızıntılar toplandıinşallahİE 11 de ileri-geri butonu vardır herhalde
ve eklenen özellikler neler ?
orada baktım zaten yok,sen belki nette bu bilgiye rastlamışsındır diye sordum,ayrıca çoklu seçme de gelmiyor anlaşılan opera mini yi çok arıcazValla ileri geri butonu sızıntılarda yoktu gelirmi hiç emin değilim. Birinci sayfaya gidersen orada olacaktır İE ile ilgili özellikler. Birinci sayfada tüm sızıntılar toplandı
orada baktım zaten yok,sen belki nette bu bilgiye rastlamışsındır diye sordum,ayrıca çoklu seçme de gelmiyor anlaşılan opera mini yi çok arıcaz
Ben mesela her güncelleme de yeniden UC yi yükler dener ve sonra geri kaldırırım. Hala tam tutarlı çalışan bence IE dir.uc bence çok iyi bir alternatif, gerek arayüzü gerek işlevselliği gerek hızı. Bana hiç de aratmıyor operayı veya başka bir tarayıcıyı
uc bence çok iyi bir alternatif, gerek arayüzü gerek işlevselliği gerek hızı. Bana hiç de aratmıyor operayı veya başka bir tarayıcıyı
geliştirilmiş zaten. Lumia 1520 üzerinde ie10 ve ie11 browsermark testlerinde büyük fark var.IE nin geliştirilmesi lazım
geliştirilmiş zaten. Lumia 1520 üzerinde ie10 ve ie11 browsermark testlerinde büyük fark var.
paylaşıldı mı bilmiyorum ama
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ie zaten yeterince hızlı. Diğer browserların desteklemediği çoğu siteyi destekliyor bizim tek istediğimiz görünüm olarak değişimi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ie zaten yeterince hızlı. Diğer browserların desteklemediği çoğu siteyi destekliyor bizim tek istediğimiz görünüm olarak değişimi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
VLC Player'ın Windows Phone versiyonu WP8.1 güncellemesinden sonra düzenlenip yayınlanacakmış![]()

VLC Player'ın Windows Phone versiyonu WP8.1 güncellemesinden sonra düzenlenip yayınlanacakmış![]()
![]()
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.

Geç mi kaldım yoksa![]()
lag