Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
Arkaplana resim atayınca daha hoş duruyor sanki live tiller öne çıkıntılı ve az kaldı şu 8.1 gelsin 1 hafta kullanıcam beğenirsem direk 1520 alıyorum
ben de almamak için dua ediyorum:D

bsavr

bsavr

Üye
Aslında yavaş olabilir bu kişiden kişiye değişir sonuçta bu bir efekt animasyon. Anismayonlar geçişler sisteme canlılık katan şeylerdir. Herşey zart zurt diye açılsa çıksa karşına dersin ki ne düz bir işletim sistemi :) önemli olan bu animasyonlar sırasında donmalar takılmalar oluyormu olmuyormu? Asıl soru bu olmalı.
bana nedense android jet gibi geliyor wp'ye nasıl stabil diyorlar diyorum kendi kendime

barannn79

barannn79

Üye
Arkadaşlar bu gelecek güncellemede java desteği olacakmı? e-okul ve finans için kullandığım sitelerde işlem yapamıyorum şuan

barannn79

barannn79

Üye
tşk kardeşim, gelseydi çok iyi olurdu. hem telefonları hemde tablet satışları artardı

ON9

ON9

Üye
tşk kardeşim, gelseydi çok iyi olurdu. hem telefonları hemde tablet satışları artardı
Keşke gelseydi gerçekten. Aynı dertten bende muzdaribim.. Mebbise ve e-okulda işlemleri yapamıyorum.

bsavr

bsavr

Üye
E okul ne bilcek Windows Phone'u :gul:

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ON9
barannn79

barannn79

Üye
microsofta mail atsak düşünmezlermi acaba

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
E okulu yani hangisi bilmiyorum veli bilgilendirmeyi kullanabiliyorum ben

barannn79

barannn79

Üye
flash player ile çalışmıyor, java lazım, sanki 8.1 de gelecek yeniliklerde java script desteği diye okumuştum

meneleos

Üye
flash player ile çalışmıyor, java lazım, sanki 8.1 de gelecek yeniliklerde java script desteği diye okumuştum

SDK'da javascript dili eklenmiş ama bunu karşılar mı bilmiyorum.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam nokia xpress üzerinden e-okula giriliyordu. Giriliyor derken notlara devamsızlığa falan sorunsuz bakılıyordu.

...decode...

...decode...

Üye
microsoft camera'ya bir göz atış;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, kaygisiz43, Sensation ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
microsoft camera'ya bir göz atış;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay vay vay MS bildiğin adam gibi bir kamera uygulması yapmış :) umarım 8.1 den sonra video kayıtlarımdaki donma takılmalar artık olmaz. :(

fraps34

Üye
Şu wp8.1 de ekranı kaydırınca oluşan titreme problemi gitsin bana yeter.

bsavr

bsavr

Üye
Yeter be!

bi durdurma devam ettirme koymak çokmu zor ? HDR Çekim koymak çokmu zor ?

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Cortananın simgesi sürekli dönüyor mu ?

Üst Alt