ON9
Üye
ben de almamak için dua ediyorumArkaplana resim atayınca daha hoş duruyor sanki live tiller öne çıkıntılı ve az kaldı şu 8.1 gelsin 1 hafta kullanıcam beğenirsem direk 1520 alıyorum

ben de almamak için dua ediyorumArkaplana resim atayınca daha hoş duruyor sanki live tiller öne çıkıntılı ve az kaldı şu 8.1 gelsin 1 hafta kullanıcam beğenirsem direk 1520 alıyorum

bana nedense android jet gibi geliyor wp'ye nasıl stabil diyorlar diyorum kendi kendimeAslında yavaş olabilir bu kişiden kişiye değişir sonuçta bu bir efekt animasyon. Anismayonlar geçişler sisteme canlılık katan şeylerdir. Herşey zart zurt diye açılsa çıksa karşına dersin ki ne düz bir işletim sistemiönemli olan bu animasyonlar sırasında donmalar takılmalar oluyormu olmuyormu? Asıl soru bu olmalı.
Geçen yüzyılın başlarındaki jetlerden sanırım.bana nedense android jet gibi geliyor wp'ye nasıl stabil diyorlar diyorum kendi kendime
Yeni birçok cihazda da yok zaten. Gelmeyeceğini garanti ediyorum Hocam...Arkadaşlar bu gelecek güncellemede java desteği olacakmı? e-okul ve finans için kullandığım sitelerde işlem yapamıyorum şuan
Keşke gelseydi gerçekten. Aynı dertten bende muzdaribim.. Mebbise ve e-okulda işlemleri yapamıyorum.tşk kardeşim, gelseydi çok iyi olurdu. hem telefonları hemde tablet satışları artardı
sıkıntı orada. E okulun onun değil WPhone'un E-Okulu bilmesi gerekir kanımca. Uygulaması yapılamaz mı acaba denesem miE okul ne bilcek Windows Phone'u![]()

Girebiliyoruz ama listeleme, değişiklik ve kayıt yapamıyoruzE okulu yani hangisi bilmiyorum veli bilgilendirmeyi kullanabiliyorum ben
eğer Flash Player ile ilgili ise kimsenin yapacak bir şeyinin olduğunu sanmıyorum.microsofta mail atsak düşünmezlermi acaba
Grişte problem yok zaten. İşlem yapamıyoruz. Bu durum daha sinir bozucu.Girebiliyoruz ama listeleme, değişiklik ve kayıt yapamıyoruz
flash player ile çalışmıyor, java lazım, sanki 8.1 de gelecek yeniliklerde java script desteği diye okumuştum
microsoft camera'ya bir göz atış;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

vay vay vay MS bildiğin adam gibi bir kamera uygulması yapmışmicrosoft camera'ya bir göz atış;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
umarım 8.1 den sonra video kayıtlarımdaki donma takılmalar artık olmaz.