ArMaGeDdOn_87
Üye
hız olarak geliştirilmiş olabilir bu olumlu fakat ileri-geri butonu eklenmeli ayrıca çoklu sekme gelmeligeliştirilmiş zaten. Lumia 1520 üzerinde ie10 ve ie11 browsermark testlerinde büyük fark var.
hız olarak geliştirilmiş olabilir bu olumlu fakat ileri-geri butonu eklenmeli ayrıca çoklu sekme gelmeligeliştirilmiş zaten. Lumia 1520 üzerinde ie10 ve ie11 browsermark testlerinde büyük fark var.
Akşama kadar yoğun çalışıyorum, n'apıyım![]()
olur böyle durumlaro test sadece hızla alakalı değil. Genel olarak yeteneklerle alakalı. Ayrıca sekme sınırlaması da kaldırıldı diye hatırlıyorum.hız olarak geliştirilmiş olabilir bu olumlu fakat ileri-geri butonu eklenmeli ayrıca çoklu sekme gelmeli
Ben Firefox tarzı sekme diyorum,zaten milletin opera mini istemesinin sebebi de bu yani,aynı tarzo test sadece hızla alakalı değil. Genel olarak yeteneklerle alakalı. Ayrıca sekme sınırlaması da kaldırıldı diye hatırlıyorum.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

vay arkadaş yine oldu 2. kez kaçırdık![]()
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.

bu telefon lumia 625 deyin bana lütfen

bu telefon lumia 625bu telefon lumia 625 deyin bana lütfen![]()
demek isterdim ama 1320acaba lumia 625ede 3 kolon geşecek mi hala kesinleşmedimi? 3 kolon görünce kendi telefonumdan soğuyorumbu telefon lumia 625demek isterdim ama 1320
paylaşılan resimler/bilgiler doğru ise ayarlara seçenek olarak koyulacak.acaba lumia 625ede 3 kolon geşecek mi hala kesinleşmedimi? 3 kolon görünce kendi telefonumdan soğuyorum
Arkadaşlar tam olarak 3.kolon desteği hangi ekran boyutu olanlara gelicek mesala 4 inç ekranlar alacak mı ?
3. kolonun ne tur cihazlara geleceği konusunda net bir bilgi yok fakat 920-925 ve 1020 ye gelecek.Arkadaşlar tam olarak 3.kolon desteği hangi ekran boyutu olanlara gelicek mesala 4 inç ekranlar alacak mı ?
920 - 925 ve 1020 ye gelecek deniliyor ama ayarlarda bu seçeneği açıp kapatabilmemiz daha küçük ekranlar için de gelebileceği konusunda bir düşünce oluşturuyor bende ..Arkadaşlar tam olarak 3.kolon desteği hangi ekran boyutu olanlara gelicek mesala 4 inç ekranlar alacak mı ?
Ya o çok büyük bir el (acayip büyük) yada o telefon kesinlikle 1320 olamaz.bu telefon lumia 625demek isterdim ama 1320
Şahsen ben böyle koca bir firma olsam her ülkedeki şirket çalışanlarıdan bir ekip oluştururum böyle forumların sosyal platformların nabzını tuttururum istekleri şikayetleri toplardım.Bence biz nasıl onları takip ediyor isek onların da ülke temsilcilikleri belli başlı forumları takip ediyor ve müşteri nabzını tutuyordur. Çok konuşulduğunu düşünürsek (Global çapta da çok konuşulduğunu varsayıyorum) Microsoft tarafından seçeneğin konmuş olması mantıklı geliyor bana
İçimizde ajanlar olabilirŞahsen ben böyle koca bir firma olsam her ülkedeki şirket çalışanlarıdan bir ekip oluştururum böyle forumların sosyal platformların nabzını tuttururum istekleri şikayetleri toplardım.