Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
geliştirilmiş zaten. Lumia 1520 üzerinde ie10 ve ie11 browsermark testlerinde büyük fark var.
hız olarak geliştirilmiş olabilir bu olumlu fakat ileri-geri butonu eklenmeli ayrıca çoklu sekme gelmeli

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hız olarak geliştirilmiş olabilir bu olumlu fakat ileri-geri butonu eklenmeli ayrıca çoklu sekme gelmeli
o test sadece hızla alakalı değil. Genel olarak yeteneklerle alakalı. Ayrıca sekme sınırlaması da kaldırıldı diye hatırlıyorum.

ArMaGeDdOn_87

Üye
o test sadece hızla alakalı değil. Genel olarak yeteneklerle alakalı. Ayrıca sekme sınırlaması da kaldırıldı diye hatırlıyorum.
Ben Firefox tarzı sekme diyorum,zaten milletin opera mini istemesinin sebebi de bu yani,aynı tarz

sekajmer

sekajmer

Üye

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sekajmer

sekajmer

Üye
osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar tam olarak 3.kolon desteği hangi ekran boyutu olanlara gelicek mesala 4 inç ekranlar alacak mı ?

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar tam olarak 3.kolon desteği hangi ekran boyutu olanlara gelicek mesala 4 inç ekranlar alacak mı ?
3. kolonun ne tur cihazlara geleceği konusunda net bir bilgi yok fakat 920-925 ve 1020 ye gelecek.

MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
920 - 925 ve 1020 ye gelecek deniliyor ama ayarlarda bu seçeneği açıp kapatabilmemiz daha küçük ekranlar için de gelebileceği konusunda bir düşünce oluşturuyor bende ..

ON9

ON9

Üye
Bence biz nasıl onları takip ediyor isek onların da ülke temsilcilikleri belli başlı forumları takip ediyor ve müşteri nabzını tutuyordur. Çok konuşulduğunu düşünürsek (Global çapta da çok konuşulduğunu varsayıyorum) Microsoft tarafından seçeneğin konmuş olması mantıklı geliyor bana

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Beni en çok çeken şey cortananın hi demesi anlayamazsınız

• Beğen
Tepkiler: goktas19
dakamon

dakamon

Üye
Bence biz nasıl onları takip ediyor isek onların da ülke temsilcilikleri belli başlı forumları takip ediyor ve müşteri nabzını tutuyordur. Çok konuşulduğunu düşünürsek (Global çapta da çok konuşulduğunu varsayıyorum) Microsoft tarafından seçeneğin konmuş olması mantıklı geliyor bana
Şahsen ben böyle koca bir firma olsam her ülkedeki şirket çalışanlarıdan bir ekip oluştururum böyle forumların sosyal platformların nabzını tuttururum istekleri şikayetleri toplardım.

ON9

ON9

Üye
Şahsen ben böyle koca bir firma olsam her ülkedeki şirket çalışanlarıdan bir ekip oluştururum böyle forumların sosyal platformların nabzını tuttururum istekleri şikayetleri toplardım.
İçimizde ajanlar olabilir:sirit:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt