Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben operayı hiç bir platformda kullanmadım ama gördüm test ettim. Açıkcası ie11 gelsin bunlara gerek bile duymayacaksınız :D :oke::oke:
inşallah :) İE 11 de ileri-geri butonu vardır herhalde :) ve eklenen özellikler neler ?

dakamon

dakamon

Üye
inşallah :) İE 11 de ileri-geri butonu vardır herhalde :) ve eklenen özellikler neler ?
Valla ileri geri butonu sızıntılarda yoktu gelirmi hiç emin değilim. Birinci sayfaya gidersen orada olacaktır İE ile ilgili özellikler. Birinci sayfada tüm sızıntılar toplandı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Valla ileri geri butonu sızıntılarda yoktu gelirmi hiç emin değilim. Birinci sayfaya gidersen orada olacaktır İE ile ilgili özellikler. Birinci sayfada tüm sızıntılar toplandı
orada baktım zaten yok,sen belki nette bu bilgiye rastlamışsındır diye sordum,ayrıca çoklu seçme de gelmiyor anlaşılan opera mini yi çok arıcaz

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
orada baktım zaten yok,sen belki nette bu bilgiye rastlamışsındır diye sordum,ayrıca çoklu seçme de gelmiyor anlaşılan opera mini yi çok arıcaz

uc bence çok iyi bir alternatif, gerek arayüzü gerek işlevselliği gerek hızı. Bana hiç de aratmıyor operayı veya başka bir tarayıcıyı

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
suyunsesi

suyunsesi

Üye
uc bence çok iyi bir alternatif, gerek arayüzü gerek işlevselliği gerek hızı. Bana hiç de aratmıyor operayı veya başka bir tarayıcıyı
Ben mesela her güncelleme de yeniden UC yi yükler dener ve sonra geri kaldırırım. Hala tam tutarlı çalışan bence IE dir.
Mesela bir dener misin UC browser ile adresine girip sağ üst köşeden Login e tıklar mısın, bende login ekranı gelmiyor. Speed mod ile geliyor ama onda da dağınık ve bozuk bir şekilde geliyor. Ama ie ile yaptığımda sorunsuz geliyor.
Ben bu UC yi çok sevdim ama bu güne kadar ufak tefek hataları eksikleri yüzünden her defasında kaldırıp ie ile yoluma devam ettim.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250, SamilGoktas ve Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

uc browser çoğu siteyi desteklemiyor. İyi bir tarayıcı olabilir ama çok eksiği var. Ms izin verse de firefox,chrome,opera falan gelse

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
UC browser bende de var ama sadece duruyor yani arada bir giriyorum genelde IE kullanıyorum Operanın gelmesini gerçekten 4 gözle bekliyorum ama gelmezse de yolumuza IE ile devam ederiz.

ArMaGeDdOn_87

Üye
IE nin geliştirilmesi lazım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
geliştirilmiş zaten. Lumia 1520 üzerinde ie10 ve ie11 browsermark testlerinde büyük fark var.

ie zaten yeterince hızlı. Diğer browserların desteklemediği çoğu siteyi destekliyor bizim tek istediğimiz görünüm olarak değişimi

Rainesto

Rainesto

Üye
paylaşıldı mı bilmiyorum ama

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

csH

csH

Üye
ie zaten yeterince hızlı. Diğer browserların desteklemediği çoğu siteyi destekliyor bizim tek istediğimiz görünüm olarak değişimi

tamamen katılıyorum adres çubuğu daha işlevsel olmalı ileri geri tuşları falan olmalı. O testler hep kağıt üstünde hızdan yana daha hiç sıkıntı yaşamadım ama tabi chrome firefox olsa çeşitlilik olur daha iyi olur

Lumia 620 ile gönderildi.

csH

csH

Üye

tamamen katılıyorum adres çubuğu daha işlevsel olmalı ileri geri tuşları falan olmalı. O testler hep kağıt üstünde hızdan yana daha hiç sıkıntı yaşamadım ama tabi chrome firefox olsa çeşitlilik olur daha iyi olur

Lumia 620 ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
VLC Player'ın Windows Phone versiyonu WP8.1 güncellemesinden sonra düzenlenip yayınlanacakmış :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Rainesto, kursat99 ve 4 diğerleri

Üst Alt