Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bsavr

bsavr

Üye
Ah be ah.. Şu Google ile küs olmasaydık Snapspeed,Youtube,Google Maps,Google Çeviri,Gmail ve daha sürüyle uygulama

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
camera Pro ne olacak ???

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia camera veya microsoft camera istemcilerini seçebileceğiz sanırım..microsoft da kendi uygulamasını eklemeye karar verdi demek.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
turbocore

turbocore

Üye
vlc an itibari ile windows 8 için yayınlandı :D
ayrıca vlc windows phone 8 için geç bir tarihte yayınlanabilir çünkü w8.1 ile rt birleşicek appx olucak ozaman yayınlanma ihtimalide var dostlar :D

bsavr

bsavr

Üye
Oha hadi ordan W8 WP8 Mağzası ilemi birleşiyor

turbocore

turbocore

Üye
Oha hadi ordan W8 WP8 Mağzası ilemi birleşiyor
evet daha doğrusu dosya formatları birleşicek ancak bunun sonucu uygulamaların uyumsuz çalışması sonucu doğucak yani marketteki uygulama oyunların güncellenmesi gerekicek diye biliyorum sistemler çakışır yoksa :D

bsavr

bsavr

Üye
Harika haber Windows Mağzasında Riptide GP2 var Oda WP'Ye gelicek yani ?

turbocore

turbocore

Üye
Harika haber Windows Mağzasında Riptide GP2 var Oda WP'Ye gelicek yani ?
bunların detayları maalesef sistemler tarafından otomatik olarak bilinmiyor gereken işlemci ram ve çözünürlük olmazsa maalesefki çalışmaz pc rami ile telefon ramini karıştırmamak lazım 512mb cihazların 150mb ram bellek kullanım sınırı olduğundan hiç biri çalışmaz sadece dosya .png yi .jpeg yapmak gibi olucak :D bunun sonucunda o yaptığınız 10 lu unlock kapanabilir 8.1 hacklenemez.

turbocore

turbocore

Üye
Benim bildiğim wp mağazası ile değil şimdilik rt mağazası ile birleşecek.
ooo pardon evet ya oydu ama w8.1 ilede birleşebilir :D

Çay var içersen, yol var gidersen, ben var seversen... (Aşık Veysel)

Son düzenleme:
bsavr

bsavr

Üye
Birleşşeydi iyiydi ya Riptide GP2 sevdiğim oyunlardan

dakamon

dakamon

Üye
ooo pardon evet ya oydu ama w8.1 ilede birleşebilir

Edit: ifade kirliliği!

Çay var içersen, yol var gidersen, ben var seversen... (Aşık Veysel)
Zaten amaç ta o :) Her gelen güncellemede w8.1 e daha çok yakınlaşacağız. İş ms de bitiyor. Çok ilerde bence windows ile birlşecek mağazalarımız. Ama işte o sistemi biz bu telefonlarda görürmüyüz hiç sanmıyorum :D

realname11

Üye
acaba bu 8.1 ile şarkıların kendi kendine kopyalanma olayını çözebilecekler mi ?

turbocore

turbocore

Üye
EVET Kardeşim dosya yöneticisi gibi birşey gelicek sd karta oyun uygulamada Kurulabilcek Allahın İzniyle Allah Sağlık Verirse Görürüz O Günleride. :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Konu ve yeri burası değil fakat, Opera yetkilisince yapılan açıklamada Windows Phone uygulaması üzerinde herhangi bir çalışmalarının olmadığı belirtilmiş durumda

MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.
bu kötü haber

dakamon

dakamon

Üye
Ben operayı hiç bir platformda kullanmadım ama gördüm test ettim. Açıkcası ie11 gelsin bunlara gerek bile duymayacaksınız :D :oke::oke:

Üst Alt