Video çekimini duraklatma gelmemiş hâlâ. Onun dışında arayüz güzel.microsoft camera'ya bir göz atış;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence de arayüz güzel olmuş wp felsefesine yakışmış.Video çekimini duraklatma gelmemiş hâlâ. Onun dışında arayüz güzel.
Yeter be!
bi durdurma devam ettirme koymak çokmu zor ? HDR Çekim koymak çokmu zor ?

evet daha doğrusu dosya formatları birleşicek ancak bunun sonucu uygulamaların uyumsuz çalışması sonucu doğucak yani marketteki uygulama oyunların güncellenmesi gerekicek diye biliyorum sistemler çakışır yoksaOha hadi ordan W8 WP8 Mağzası ilemi birleşiyor

bunların detayları maalesef sistemler tarafından otomatik olarak bilinmiyor gereken işlemci ram ve çözünürlük olmazsa maalesefki çalışmaz pc rami ile telefon ramini karıştırmamak lazım 512mb cihazların 150mb ram bellek kullanım sınırı olduğundan hiç biri çalışmaz sadece dosya .png yi .jpeg yapmak gibi olucakHarika haber Windows Mağzasında Riptide GP2 var Oda WP'Ye gelicek yani ?
bunun sonucunda o yaptığınız 10 lu unlock kapanabilir 8.1 hacklenemez.Benim bildiğim wp mağazası ile değil şimdilik rt mağazası ile birleşecek.Oha hadi ordan W8 WP8 Mağzası ilemi birleşiyor
Benim bildiğim wp mağazası ile değil şimdilik rt mağazası ile birleşecek.
ke ooo pardon evet ya oydu ama w8.1 ilede birleşebilirBenim bildiğim wp mağazası ile değil şimdilik rt mağazası ile birleşecek.

Zaten amaç ta oooo pardon evet ya oydu ama w8.1 ilede birleşebilir
Edit: ifade kirliliği!
Çay var içersen, yol var gidersen, ben var seversen... (Aşık Veysel)
Her gelen güncellemede w8.1 e daha çok yakınlaşacağız. İş ms de bitiyor. Çok ilerde bence windows ile birlşecek mağazalarımız. Ama işte o sistemi biz bu telefonlarda görürmüyüz hiç sanmıyorum 
bu kötü haberKonu ve yeri burası değil fakat, Opera yetkilisince yapılan açıklamada Windows Phone uygulaması üzerinde herhangi bir çalışmalarının olmadığı belirtilmiş durumda
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.