Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

meneleos

Üye
Yav millet bu wp8 de internet paylaşımın açtıktan sonra hani sadece isim şifre ayarlama var ya, onu değiştirecekler mi? Kimin bağlanacağını veya bağlananları gösterecek mi? Şu an sadece bağlı kişi sayısı yazıyor. Bizim sınıfta şifreyi çözen bağlanıyor. Android'deki gibi ayarlayabilir,miyiz orayı? Mac adresinden falan bağlananları? Bu da önemli bir olay. Paylaşanlara sıkıntı çıkarıyor.
Bence internet paylaşımı komple kaldırılsın. Kendi telefonlarım arasında kullanırken iyi ama millet pakete para vermeye kıyamıyor bizden dileniyor. Lisede çok çektim o yüzden. Hadi adam twitter'a girip twit okusa yada netten bir şeye baksa eyvallah da adamlara açıyordum neti girip face-twitter yada görsellerden resimlere bakıyorlar, video izliyorlar.
Mac olayı gelecekse de her cihaz için ayrı bir şifre belirlememizi istesin.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Tom Warren paylaştı
Hello Tom

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Esendağlı, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
turbocore

turbocore

Üye
Tom warren yeni bir resim payllaştı ya bu yapılan hasızlık resmen biz neden kullanamıyoruz.

dakamon

dakamon

Üye
Wifi hotspot iyi olmuş gps açmadan yer bildirimi yapabilme ihtimali geliyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Bence internet paylaşımı komple kaldırılsın. Kendi telefonlarım arasında kullanırken iyi ama millet pakete para vermeye kıyamıyor bizden dileniyor. Lisede çok çektim o yüzden. Hadi adam twitter'a girip twit okusa yada netten bir şeye baksa eyvallah da adamlara açıyordum neti girip face-twitter yada görsellerden resimlere bakıyorlar, video izliyorlar.
Mac olayı gelecekse de her cihaz için ayrı bir şifre belirlememizi istesin.
ama hocam bende sadece telefonun interneti var. Evde neti kapattırdık. Cepteki sınırsız hız düşümlü. Kotayı geçince yavaşlıyor ama yetiyor fazlasıyla. O yüzden paylaşım önemli. Ama istemediğim adam bağlanamasın. Ben engelleyebileyim. Şifreyi bilmesi bir,işe yaramasın. Android de böyle. O konuda çok hoş ama iyi olan az özelliklerden biri. Bize de gelse çok iyi olur.

bsavr

bsavr

Üye
Uygulama yüklendikten sonra AÇ yazısı gelicekmi

csH

csH

Üye
ama hocam bende sadece telefonun interneti var. Evde neti kapattırdık. Cepteki sınırsız hız düşümlü. Kotayı geçince yavaşlıyor ama yetiyor fazlasıyla. O yüzden paylaşım önemli. Ama istemediğim adam bağlanamasın. Ben engelleyebileyim. Şifreyi bilmesi bir,işe yaramasın. Android de böyle. O konuda çok hoş ama iyi olan az özelliklerden biri. Bize de gelse çok iyi olur.

şifreyi değiştir sadece girmesini istediğin kişiye soyle çok büyük bir sorun değil gibi

blackcemre

Üye
Windows Phone 8.1 yeni çıkan telefonlarda hdmi buton desteği olacak mı?

bsavr

bsavr

Üye
Video çekerken duraklatma devam ettirme gelicekmi ?

bsavr

bsavr

Üye
Line'a umarım Kamera ve Türkçe gelir

mehmetsahin07

Üye
Acaba ne zaman gelir

saynesim

saynesim

Üye
8.1 ile htc'nin saati tüm Windows Phonelere gelebilir

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Lobin12
bsavr

bsavr

Üye
Bişey sorucam 8.1 ile Program tasarımları değişicekmi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Klavye düzeni ile ilgili bu resimler paylaşılmış mıydı? :hmmm

Ekli dosyalar

narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

ArMaGeDdOn_87

Üye
PureFood

PureFood

Üye
Yine durgunluk var düşük tempoya alışık değiliz ki biz :)

dakamon

dakamon

Üye
Sessiz sakin geçmesinden nefret ediyorum

Üst Alt