Her zaman yükelyebilirsin. Şimdi de yüklesen aynı sonrada yüklesen aynı. Güncelleme varsa gelir yoksa gelmez developerlar için.Arkadaşlar sizlerin cihazında bu Preview for Developers uygulaması yüklümü acaba?veya şimdi yüklemenin bir anlamı varmı.
İos için nasıl olduğunu bilmiyorum ama tasarımlarda değişiklikler olacak.Soru sorucamda cevaplarsanız sevinirim
1-Şuan uygulamaların tasarımları çok kötü güncelleme ile iOS'daki gibi olucakmı Aynısı değilde biraz gelişme olcakmı en azından ?
2-Kamera'ya Durdur - Devam Ettir gelicekmi ?
3-Mağazadan oyun indirince AÇ butonu gelicekmi gerçekten çok önemli benim için
Bu kesinlikle geliyor mu hala anlamadım ben, arka plan değişebiliyor, tile'ların şeffaflığı değişebiliyor ve 4. Kolon geliyor. Kesin olanlar bunlar mı başlat ekranı konusunda yoksa yanlışım mı
var?

Tile ların şeffaf olduğunu dair bir görüntü yok görselde. Ayrıca Özgür abinin de dikkat çektiği gibi 4 değil 3 kolon ve kişinin isteğine bağlı olarak 920-925 ve 1020 de kullanılabileceği belirtildi.Bu kesinlikle geliyor mu hala anlamadım ben, arka plan değişebiliyor, tile'ların şeffaflığı değişebiliyor ve 4. Kolon geliyor. Kesin olanlar bunlar mı başlat ekranı konusunda yoksa yanlışım mı
var?
Tile ların şeffaf olduğunu dair bir görüntü yok görselde. Ayrıca Özgür abinin de dikkat çektiği gibi 4 değil 3 kolon ve kişinin isteğine bağlı olarak 920-925 ve 1020 de kullanılabileceği belirtildi.
4.Kolon mu![]()
4.7lik 625'e gelmiyor yani.. Tile şeffaflığı derken tamamen şeffaf değil zaten arkaplana resim atadığımızda daha önceki sayfalarda atılan bir görsele göre renkli tile'larda da hafif şeffaflık vardı ondan bahsetmiştim
Bakalım adam gibi olursa güncellemeler ve cazip gelirse bir çok kişi üst modellere geçiş yapar artık.Aynen ya da bunları kullanın arkadaşlar.Lütfen tepkinizi forum kurallarına uygun ifadelerle dile getirin. (Yönetim)