Makale_Helvetia
Üye
şebeke üzerinden görüntülü görüşme şart yaaa heleki benim gibi ailesinden uzakta okuyanlar içininş. Güncellemeyle gelir.
gelene kadar skype da kullanabilirsin
tabi dahili 3g görüşmenin yerini hiçbir uygulama tutamaz.şebeke üzerinden görüntülü görüşme şart yaaa heleki benim gibi ailesinden uzakta okuyanlar içininş. Güncellemeyle gelir.
tabi dahili 3g görüşmenin yerini hiçbir uygulama tutamaz.Jimmy Fallon dün geceki şovunda, Tom Warren'ın cortana görselini kullanarak, Cortana'yı geliştirdiği için Microsoft'a teşekkür etmiş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi olmuş cortanayı çıkardığın için teşekkürler falan sri nin bu haberi,duymasından bahsederken sri araya giriyor kortanaya surtuk diyor 
Evet sensinjimmy fallon ile ertem şener arasındaki benzerliği farkeden ben miyim bir tek![]()
Heh özgür abi tam açıklamayı yapmışPuHahaha Siri, Cortana'ya "Savaş (Oyun) başladı sürtük!" diyor.![]()

netin yavaş yüklenmiyor. Beklemen gerekiyor. Link mobile uygun olmasa hiç bir şey göremezsin.Ali kemal abi gönderdiğin şeyi mobilde göremiyorum sipsiyah bir karelik var.
GüzelWP 8.1 den wifi ayarları videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBir çok sızıntı video da gördüğümüz gibi geçiş animasyonları değişmiş![]()

@Sensation @bulutsuzgece Videoda yazanları çevirirse detayları alabilirizBaya geliştirmişler herhalde Wi-Fi bölümünü.

game started bitchPuHahaha Siri, Cortana'ya "Savaş (Oyun) başladı sürtük!" diyor.![]()

animasyonların değişmesi iyi olmuş telefonu daha hızlı gösteriyorWP 8.1 den wifi ayarları videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBir çok sızıntı video da gördüğümüz gibi geçiş animasyonları değişmiş![]()
Merakla bekliyoruz@Sensation @bulutsuzgece Videoda yazanları çevirirse detayları alabiliriz![]()

WP 8.1 den wifi ayarları videosu
mobile göre yapılandırmamış olabilirMobilden izleyemiyorum![]()

@Sensation @bulutsuzgece Videoda yazanları çevirirse detayları alabiliriz![]()
peki geçenlerde yazmıştım ben bir wifi baglanırken bazı ayarlar yapıyoruz androidde edorum gibi modermlere baglanmada ayarlar gerekiyor şuan bizde yapılmıyor bu 8.1 de bununla iligili bir bilgi varmıWifi Ekranı;
Wifi Ağ Açık Kapalı Ayarı
Hemen altında “Wifi’yi açık tutmak, mobil veri ve batarya tasarrufuna yardımcı olabilir. Ne zaman geri açılmasını istediğinizi seçebilirsiniz“ diyor.
Altında bu ayara ilişkin seçenek yer alıyor: 1 saat, 4 saat, 1 gün, elle…
Wifi Sense Ayarı
“Wifi Sense ile mobil veriden tasarruf edin. Katılın ve wifiye bağlanın. Wifi Sense’i kullanırken, uygulamanın konumunuzu kullanmasına izin verebilirsiniz” diyor.
Wifi Hotspotlara Bağlanma Açık Kapalı
Gerektiğinde benim için kullanım şartlarını kabul et
Gerektiğinde isim, email ve telefon numarasını sağla
Bilgileri Düzenle
Outlook.com kişileri
Skype kişileri (İzin gerekli)
Facebook kişileri (izin gerekli)
Wifi ağlarını bu kişilerle paylaş
Eğer Wifi Sense kullanıyorlarsa, internete erişebilecekler, ancak paylaşılan şifreyi göremezler.
Siz de aynı zamanda onların paylaştıkları ağlarla internete erişebileceksiniz.
Yönet Ayarı
Ekran zaman aşımına uğradığında wifiyi açık tut.
Yakınlardaki wifilerin bulunmasına yardımcı olmak için, wifi bağlantıları hakkında bilgi gönder.