Hayırlı TezkerelerMayısta gidiyorum inşallah

Arkadaşlar WP8.1'in resmi tanıtımı 2 Nisan'da yapılacak.
Ancak güncelleme hemen o gün dağıtılmayacak.
Geliştirici önizleme sürümünü Build'den sonra da yayınlayabilirler.
8-15 Nisan arası bekliyorum ben
Ama Build'den önce verirlerse de hoş bir sürpriz olur.
15 Nisan-15 Mayıs arasındaki dönemi de WP8.1'li ilk cihazların piyasaya çıkış dönemi olarak olarak tahmin ediyoruz.![]()
Aynen güzel olurdu hatta bizlere cortana anlatsa o özellikleri Türkçe şekildeO değil de wp 8.1 güncellemesini yapıp telefon açıldığında şöyle bir başlarken kılavuzu çıkar da yenilikleri filan gösterir, nokia camera'daki gibi. Öyle pat diye birden kullandırmasınlar yani çok hoş olur bence![]()

nisandaBetası mart sonunda dağıtılmayacakmıydı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Aynen güzel olurdu hatta bizlere cortana anlatsa o özellikleri Türkçe şekilde![]()

Aynen keşke onlarda maxicep'e takılsalar ama onlar daha çok sevinecekler "aaa bildirim ekranı gelmiş vay be" filan hani bilmedikleri için daha çok şaşıracaklarKeşke ya. Hadi biz yine ilgiliyiz gelecek özellikleri biliyoruz. Şu derdini facebooktaki nokia türkiyenin duvarında anlatmaya çalışan tipler var ya. Düşünsene yükleyecek güncellemeyi bildirim merkezi gelecek üstten çekmeyle ama adamın haberi yok tesadüfen filan keşfeder artık![]()
facebook sayfasına elimden geldikçe lumia kullananlara yardımcı olmaya çalısıyorum ama nereye kadar bazenleri diyorum acaba forumun linkini kopyalayıp paylaşsam mı ki o yorumların altına diye düşünüyorum belki daha çok yardımcı olmuş olurum böylelikle onlara 
Keşke ya. Hadi biz yine ilgiliyiz gelecek özellikleri biliyoruz. Şu derdini facebooktaki nokia türkiyenin duvarında anlatmaya çalışan tipler var ya. Düşünsene yükleyecek güncellemeyi bildirim merkezi gelecek üstten çekmeyle ama adamın haberi yok tesadüfen filan keşfeder artık![]()