Bu ne şimdi,33 gün sonra 8.1 yayınlanacak mı diyor.
Bu ne şimdi,33 gün sonra 8.1 yayınlanacak mı diyor.
kim yapmışsa eline sağlık güzel yapmış.BUILD 2014 etkinliğine,Windows Phone 8.1 in duyurulmasına kaç gün kaldığını gösteriyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yapma ya çakma mı bu şimdi.kim yapmışsa eline sağlık güzel yapmış.
Böyle bir haber doğru olsaydı yani bu afiş resmen kendi kendileriyle dalga geçmişler derdim
yıl olmuş 2014 zil ve multimedya seslerinin ayrıldığının reklamıyla övünen bir firma olduğuna şahit olacaktık 
33 gün sonra piyasada ne telefonlar tanıtılmış olacak biz hala ha yarın ha Bi hafta sonra güncelleme gelecek derken htc m8, lg g3 hatta dicsovery bile bizlerden kişi çalacak bu kadar bekledik bekliyoruz en azından kimsede olmayan 1-2 özellik olsa gam yemiyecem
sdq 805 bildiğim kadarıyla qualcom un en iyi işlemcisi olacaktı? İşlemcisi çok iyi olacak o zaman. Ayrıa hala şu htc nin arkadaki iki kameralı teknolojisinin nasıl olduğunu bilmiyoruztanıtılması kesinleşen bir haz var o da HTC All New ONE 21 Martta tanıtılacak. Fakat o cihaz da herhangi bir teknolojik yenilik içermeyecek. Sadece bir ihtimal QSD 805 olacak. Onun dışında hayal kırıklığı yaratan 5MP Ultrapiksel kamera kullanılacak. Yani sonuç olarak yeni cihazlar tanıtılsa bile büyük ihtimalle onlar piyasaya çıkmadan biz Windows Phone 8.1'i kullanmaya başlamış olacağız.
belki kamerası iyi olabilir yani bi 13 mp lik yada 8 mp lik bir iş çıkartabilir. Bakalım görelim
htc 8.1 den sonra wp nin ekmeğini yemeye başlayınca daha çok yüklenecektir wp ye.htc bence samsunga boşa laf atmadı ve m8 bomba gibi gelmesi bekleniyor ayrıca gulcomun en iyi işlemcisi 801 değilmi benmi yanlış biliyorumtanıtılması kesinleşen bir haz var o da HTC All New ONE 21 Martta tanıtılacak. Fakat o cihaz da herhangi bir teknolojik yenilik içermeyecek. Sadece bir ihtimal QSD 805 olacak. Onun dışında hayal kırıklığı yaratan 5MP Ultrapiksel kamera kullanılacak. Yani sonuç olarak yeni cihazlar tanıtılsa bile büyük ihtimalle onlar piyasaya çıkmadan biz Windows Phone 8.1'i kullanmaya başlamış olacağız.
801 sadece 800'un 4K desteklisi. 805 ise Adreno 420 ve Krait 450 çekirdekli.htc bence samsunga boşa laf atmadı ve m8 bomba gibi gelmesi bekleniyor ayrıca gulcomun en iyi işlemcisi 801 değilmi benmi yanlış biliyorum
bende aynen öyle biliyorum805 henüz çıkmadı şu an qualcom 800AB ve AC modellerine 801 diye ismini değiştirdi801 dedi gitti
şimdi 805 çli telefonlar daha çıkacak ama sene sonunda 810 çıkartacaklarmış805 telefon çıktıysa da haberim yok çıkacak daha diye biliyorum.
Yapraklar arasında görüntülenen Lumia 1020 şunları söyledi.

Yapraklar arasında görüntülenen Lumia 1020 şunları söyledi.
L1020: Montaj bunlar montaj, paralel kenar dikdörtgen yapının ve Lumia kullanıcı lobisinin icadı...![]()

Böyle bir haber doğru olsaydı yani bu afiş resmen kendi kendileriyle dalga geçmişler derdimyıl olmuş 2014 zil ve multimedya seslerinin ayrıldığının reklamıyla övünen bir firma olduğuna şahit olacaktık
![]()