Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
:coold:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR ve Esendağlı

carew89

carew89

Üye
aynen 33 gün sonra mı yayınlanacak ?

Bay H

Bay H

Üye
Bu ne şimdi,33 gün sonra 8.1 yayınlanacak mı diyor.

BUILD 2014 etkinliğine,Windows Phone 8.1 in duyurulmasına kaç gün kaldığını gösteriyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
BUILD 2014 etkinliğine,Windows Phone 8.1 in duyurulmasına kaç gün kaldığını gösteriyor.

kim yapmışsa eline sağlık güzel yapmış.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Bay H
bsavr

bsavr

Üye
Windows Phone Lowers sayfası yapmış.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
33 gün sonra piyasada ne telefonlar tanıtılmış olacak biz hala ha yarın ha Bi hafta sonra güncelleme gelecek derken htc m8, lg g3 hatta dicsovery bile bizlerden kişi çalacak bu kadar bekledik bekliyoruz en azından kimsede olmayan 1-2 özellik olsa gam yemiyecem

dakamon

dakamon

Üye
Böyle bir haber doğru olsaydı yani bu afiş resmen kendi kendileriyle dalga geçmişler derdim :D yıl olmuş 2014 zil ve multimedya seslerinin ayrıldığının reklamıyla övünen bir firma olduğuna şahit olacaktık :D

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve cesurpolis61
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
33 gün sonra piyasada ne telefonlar tanıtılmış olacak biz hala ha yarın ha Bi hafta sonra güncelleme gelecek derken htc m8, lg g3 hatta dicsovery bile bizlerden kişi çalacak bu kadar bekledik bekliyoruz en azından kimsede olmayan 1-2 özellik olsa gam yemiyecem

tanıtılması kesinleşen bir haz var o da HTC All New ONE 21 Martta tanıtılacak. Fakat o cihaz da herhangi bir teknolojik yenilik içermeyecek. Sadece bir ihtimal QSD 805 olacak. Onun dışında hayal kırıklığı yaratan 5MP Ultrapiksel kamera kullanılacak. Yani sonuç olarak yeni cihazlar tanıtılsa bile büyük ihtimalle onlar piyasaya çıkmadan biz Windows Phone 8.1'i kullanmaya başlamış olacağız.

dakamon

dakamon

Üye
tanıtılması kesinleşen bir haz var o da HTC All New ONE 21 Martta tanıtılacak. Fakat o cihaz da herhangi bir teknolojik yenilik içermeyecek. Sadece bir ihtimal QSD 805 olacak. Onun dışında hayal kırıklığı yaratan 5MP Ultrapiksel kamera kullanılacak. Yani sonuç olarak yeni cihazlar tanıtılsa bile büyük ihtimalle onlar piyasaya çıkmadan biz Windows Phone 8.1'i kullanmaya başlamış olacağız.

sdq 805 bildiğim kadarıyla qualcom un en iyi işlemcisi olacaktı? İşlemcisi çok iyi olacak o zaman. Ayrıa hala şu htc nin arkadaki iki kameralı teknolojisinin nasıl olduğunu bilmiyoruz :) belki kamerası iyi olabilir yani bi 13 mp lik yada 8 mp lik bir iş çıkartabilir. Bakalım görelim :) htc 8.1 den sonra wp nin ekmeğini yemeye başlayınca daha çok yüklenecektir wp ye.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

htc bence samsunga boşa laf atmadı ve m8 bomba gibi gelmesi bekleniyor ayrıca gulcomun en iyi işlemcisi 801 değilmi benmi yanlış biliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc bence samsunga boşa laf atmadı ve m8 bomba gibi gelmesi bekleniyor ayrıca gulcomun en iyi işlemcisi 801 değilmi benmi yanlış biliyorum
801 sadece 800'un 4K desteklisi. 805 ise Adreno 420 ve Krait 450 çekirdekli.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
805 henüz çıkmadı şu an qualcom 800AB ve AC modellerine 801 diye ismini değiştirdi :) 801 dedi gitti :) şimdi 805 çli telefonlar daha çıkacak ama sene sonunda 810 çıkartacaklarmış805 telefon çıktıysa da haberim yok çıkacak daha diye biliyorum.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
805 henüz çıkmadı şu an qualcom 800AB ve AC modellerine 801 diye ismini değiştirdi :) 801 dedi gitti :) şimdi 805 çli telefonlar daha çıkacak ama sene sonunda 810 çıkartacaklarmış805 telefon çıktıysa da haberim yok çıkacak daha diye biliyorum.
bende aynen öyle biliyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
biz hala black :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yapraklar arasında görüntülenen Lumia 1020 şunları söyledi.
L1020: Montaj bunlar montaj, paralel kenar dikdörtgen yapının ve Lumia kullanıcı lobisinin icadı... :kop:

• Beğen
Tepkiler: goktas19, Dexter Morgan ve bulutsuzgece
Bay H

Bay H

Üye
Yapraklar arasında görüntülenen Lumia 1020 şunları söyledi.
L1020: Montaj bunlar montaj, paralel kenar dikdörtgen yapının ve Lumia kullanıcı lobisinin icadı... :kop:

:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
csH

csH

Üye
Böyle bir haber doğru olsaydı yani bu afiş resmen kendi kendileriyle dalga geçmişler derdim :D yıl olmuş 2014 zil ve multimedya seslerinin ayrıldığının reklamıyla övünen bir firma olduğuna şahit olacaktık :D

features 2 demişler sadece zil seslerinden değil tüm yeni özellikleri yazacaklar sırayla sanırım :oke:

Üst Alt