PureFood
Üye
Ben de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırım
Tom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;
Tom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı; insanın iştahı kabarıyor artık gelsin şu güncellemeBen de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırımTom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;

1- Daha fazla Tile = 3. KolonBen de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırımTom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;

tam ben paylaşacaktımBen de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırımTom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;
BUILD 2014 yaklaştıkça sanırım buna benzer sızıntılar daha çok artacak.'Show more tiles'Ben de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırımTom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;
Bu çok iyi oldu 
Tom Warren BUILD yaklaştıkça her şeyi ortaya dökecek gibi gözüküyor![]()

neyi işaret ediyor abi bu?Bunu ilk defa 10 yaptılar
O kısım işte belli değil 920 ve 1020 gibi cihazlara gelecek ama boyut olarak mı çözünürlük olan benzer cihazlara mı ?920 ye gelirse 820 de 720 de gelir elbet

O kısım işte belli değil 920 ve 1020 gibi cihazlara gelecek ama boyut olarak mı çözünürlük olan benzer cihazlara mı ?![]()
Aramızda 0.2 inç' in lafımı olur MicrosoftWindows Phone Lovers sayfasında da şöyle bir ibare gördüm ben bu konu hakkında az önce; " - 3 Medium Column Tile layout will be enabled for all devices having Display size of 4.5" or above! "
Cümlenin özeti 4.5 inç üstü cihazlarda 3. kolon özelliğinin aktif olacağı şeklinde fakat burada da 820 ve 720'nin 4.3 inç olduğunu düşünürsek " neden olmasın? " sorusu da akla gelmiyor değil açıkçası.

Dostum keşke gelse tüm cihazlara ama 0.2" lik kuçuçuk alanda tam olarakAramızda 0.2 inç' in lafımı olur Microsoft![]()