Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
chrome tarayıcı geçmişini temizleyerek 18 yane oy kullandım :tebessüm: kendimi üçkağıtçı hissediyorum :islik #herşeywpiçin :)
o işe yaramıyor denemiştim daha önce de söyledim maalesef olmuyor sadece o an için kullanmışsın gibi gözüküyor sayfaya tekrar girdiğin an düşüyor belki şu an çok oy kullanan olduğu için farketmemiş olabilirsin istersen popüler olamayan bi konuda deneyebilirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
o işe yaramıyor denemiştim daha önce de söyledim maalesef olmuyor sadece o an için kullanmışsın gibi gözüküyor sayfaya tekrar girdiğin an düşüyor belki şu an çok oy kullanan olduğu için farketmemiş olabilirsin istersen popüler olamayan bi konuda deneyebilirsin :oke:
denedim kardeş işe yarıyor ;) bu mevzuya ilk defa müdahil olmuyorum yüzbaşım ;) chrom da oyladım mozillada yeniledim işe yaradığını an ve an gördüm yani

csH

csH

Üye
denedim kardeş işe yarıyor ;) bu mevzuya ilk defa müdahil olmuyorum yüzbaşım ;) chrom da oyladım mozillada yeniledim işe yaradığını an ve an gördüm yani
o zaman baştan söylesene :heyo: dur bende yardırayım o zaman :Dbenimkini kabul etmiyor :hmmm ie den kullanmıştım chrome dan denedim 1232ydi oy kullanmamış görünüyordum kullandım 1235 oldu sonra sayfayı yeniledim 1232ye düştü bence sen bidaha bak büyük ihtimalle ip ile ilgilidir 100 defa oy kullandırmazlar aynı pc ye :oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu arada her ne kadar fake dense de bana oldukça gerçekçi göründü.
Nedenlerini sayayım:
1) Ekranda şarkının süresi çaprazlama slayt olarak görünüyor.... 0:59...1:00...1:01...1:02...diye ilerliyor...
2) Sonra üstten medya player kontrollerini açıyor ve 1:....'lı bir yerden (yani sahiden bulunduğu yerden) şarkıyı geriye doğru alıyor.
3) Hareketli efekt ve animasyonlar içinde albüm kapağı resmi falan da geçiyor.

Umarım gerçektir, çünkü gerçekten hoş bir görünüm katmış telefona.

@Sensation

Kilit ekranı saati ve ses kontrolleri bile sıkıntısız düzgün görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kilit ekranı saati ve ses kontrolleri bile sıkıntısız düzgün görünüyor.

Bana kalırsa Daniel, Microsoft'un kullanıcılara yapacağı sürprizin bozulmasını istemiyor.
O yüzden şimdiden duyulmasını istemedikleri şeyleri yalanlıyorlar videosu veya resmi sızsa bile :hmmm
Eğer durum buysa :eller:

Tabi biz yine yokmuş gibi hazırlayalım kendimizi, umutları düşük tutalım :kıskıs:

• Beğen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
o zaman baştan söylesene :heyo: dur bende yardırayım o zaman :Dbenimkini kabul etmiyor :hmmm ie den kullanmıştım chrome dan denedim 1232ydi oy kullanmamış görünüyordum kullandım 1235 oldu sonra sayfayı yeniledim 1232ye düştü bence sen bidaha bak büyük ihtimalle ip ile ilgilidir 100 defa oy kullandırmazlar aynı pc ye :oke:
ip sabit değil bende :oke:

Bay H

Bay H

Üye

cortana ile telefonda ki kişisel verileri temizleme özelliği geliyor

@bulutsuzgece Özgür abi Bing profil yönetiminden bahsediliyor sanırım bizi teğet geçecek Cortana :bilmm

• Beğen
Tepkiler: umitarig ve bulutsuzgece

blackcemre

Üye
onun içinde oylama sayfası açalım kortana için.

dakamon

dakamon

Üye
valla özgür abi ingilizce olarak kortananın türkiye ye de verilmesiyle ilgili bir oylama başlatsın verelim oyu

• Beğen

merkel02

Kapalı Hesap
6 oy da benden :sarıl:

bu arada 8.1 ile Cortana gelecek ama dili Türkçe olmayacak değil mi? doğru anlamışım yani :emzik:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şimdi bu cortana işi Türkçe gelmicek mi diyorsunuz bizlere yoksa ingilizce hali(normalde ingilizce gelicek sonrada Türkçe güncelleme alıcak diyordukya ) gelmicek mi?Yani hiç mi kullanamıcaz?

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bu cortana işi Türkçe gelmicek mi diyorsunuz bizlere yoksa ingilizce hali(normalde ingilizce gelicek sonrada Türkçe güncelleme alıcak diyordukya ) gelmicek mi?Yani hiç mi kullanamıcaz?

Siz yine Cortana hiç gelmeyecekmiş gibi hazırlayın kendinizi.
Günlük hayatta sesli komutları sık kullananımız var mı bilmiyorum, ancak bu özelliği tam anlamıyla kullanabilmek için sanki çok uzun süre bekleyecekmişiz gibi bir his var içimde :hmmm

Yine de WP8.1'in getireceği pek çok özellik bizleri mutlu etmeye yetecektir.
Hatta beklediğimizden fazlasıyla geliyor. Bu gerçekten güzel bir gelişme.
Bir de sürekli açıp-kapatan arkadaşlar için şu mobil veri olayını hallederlerse iyi olur :dry:

Bu arada 1.314 olmuşuz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mailler, fotoğraflar ve kişiler...

Arama, mesajlar, takvim, ayarlar...

İnternet explorer, dosya yöneticisi, hesap makinesi...

Ofis, bing haber...

Kamera, data sense, oyunlar...

Video, müzik, batarya yönetimi (battery sense)..

Podcast, cüzdan, depolama yönetimi (storage sense)...

Not: Videolar facebook videosu olduğundan flash player gerektirir. Bu yüzden bilgisayardan izlemeniz gerekiyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: csH, Bay H ve beats
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Mailler, fotoğraflar ve kişiler...

Arama, mesajlar, takvim, ayarlar...

İnternet explorer, dosya yöneticisi, hesap makinesi...
resimler hatalı galiba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada mailler kısmını gösteren ilk videoyla ilgili olarak WPLovers adminine sordum ve maalesef acı haberi açıklıyorum:

"Mailleri toplu seçme" yine yok :gun1: Microsoft! :kirbac:

Belki final sürümünde gelir. Umut dünyası... :kahve:

csH

csH

Üye
Bu arada mailler kısmını gösteren ilk videoyla ilgili olarak WPLovers adminine sordum ve maalesef acı haberi açıklıyorum:

Hemen future sugestion a gönder abi oylarız :halay3:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
Rainesto

Rainesto

Üye
Özgür bey ve diğer arkadaşlar paylaştığınız capsleri gün içinde Caps uygulamasında paylaşıyorum , içimizde has inciciler varmış :)

@mstcnk @bulutsuzgece
@Mr.H
aynen panpa bu uygulamayı takip ediyorum zaten elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
goktas19

goktas19

Üye

Microsoft ya iyinin kötüsünü yapmak için uğraşıyor ya da Apple gibi bir sonraki güncellemede ''Ne vereceğiz?'' sorusunun cevabını veriyor... :off::off::off::destere::destere:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve bulutsuzgece

Üst Alt