Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
5 bölümlü hızlı ayarlar menüsü büyük ekranlı cihazlara geleceği belirtiliyor(1520-1320-Icon)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
narnia16

narnia16

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dinamik Kilit Ekranı ve yeni medya kontrol özellikleri görüntüsü sızdı @papakudioflu @Sensation
Çok iyi ya inşallah fake değildir :)Ooo Daniel Rubino da fake demiş. Yazık oldu :agla2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Cortana bazı bölgelerde kullanılamayacak @Sensation
Umarım Türkiye o "kullanılamayan" bölgeler arasında değildir. :hmmm

blackcemre

Üye
1039 votes
Önder
I want to mobile data ON/Off Button.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, PureFood ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Microsoft bunu bize yapmaz/yapmamalı :duvar2:
Yaparsa hiç şaşırmayın. Sağolsun bizim MS Türkiye ekibi işi gücü bulut. Varsa yoksa bulut. Satya ile de görürsünüz buluta yönelinir diğer şeylere yatırım azalırsa hiç şaşırmayın.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve goktas19
Bay H

Bay H

Üye

Cortana bazı bölgelerde kullanılamayacak @Sensation
Umarım Türkiye o "kullanılamayan" bölgeler arasında değildir. :hmmm
Bing maps bildiğim kadarı ile Türkiye de çalışmamakta ve Bing alt yapısı kullanacak deniliyor Cortana için büyük ihtimalle ilk etapta destek alamayacağız:off:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, PureFood ve bulutsuzgece

sek07

Üye
gel 8.1 gel ne olursan ol gel :)

dakamon

dakamon

Üye
Daniel rubinhoya şu oylamayı retevetlettirdim :D ardından biri reteveitledi :D umarım katkısı olur :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yaparsa hiç şaşırmayın. Sağolsun bizim MS Türkiye ekibi işi gücü bulut. Varsa yoksa bulut. Satya ile de görürsünüz buluta yönelinir diğer şeylere yatırım azalırsa hiç şaşırmayın.

Microsoft Türkiye'den şu an normal mevcut "konuşma/sesli komut" özelliği ile ilgili de bir ses çıkmadı.
Bu konuda sorulan sorulara da herhangi bir cevap vermediler.
Türkçe için çalışmaları var mı bilmiyorum ama Cortana'nın ilk olarak ABD'ye hitaben çıkacağı kesin.
Sadece ABD mi olacak yoksa yanında 4-5 dil daha koyacaklar mı bilmiyorum ama o 4-5 dilin arasında Türkçeye yer vereceklerini sanmıyorum :dry:

• Beğen
Tepkiler: Bay H
dakamon

dakamon

Üye
Microsoft Türkiye'den şu an normal mevcut "konuşma/sesli komut" özelliği ile ilgili de bir ses çıkmadı.
Bu konuda sorulan sorulara da herhangi bir cevap vermediler.
Türkçe için çalışmaları var mı bilmiyorum ama Cortana'nın ilk olarak ABD'ye hitaben çıkacağı kesin.
Sadece ABD mi olacak yoksa yanında 4-5 dil daha koyacaklar mı bilmiyorum ama o 4-5 dilin arasında Türkçeye yer vereceklerini sanmıyorum :dry:
Banada öyle geliyor. Bence böyle durumlarda bölgesel microsoft müdürlükleri kilit rol oynuyor. Bizim ms ekibi gerçekten mobil sektör için ve xbox için berbat ötesi denebilir. Bu gün sanırım GS ile bir anlaşma imazaladılar tamamen şirketsel şeyler için yardım edeceklermiş. Bizim MS nin amacı sadece şirketleri idare etmek onlarla mümkün oludğunca çok anlaşma imzalamak. Mobil ile ilgilendiklerini hiç ama hiç zannetmiyorum. Bize bir hayırları dokunmayacak. Normalde türkiyedeki wp kullanıcıları en azından yahu bu adamlar bizim ülkenin evladı bari bunlara bi yararımız olsun diye bir dertleri yok. Hepsi amerikanın gözüne girme çabasında ne kadar çok kar elde ettiririz şirkete kafasındalar. Sırf bu yüzden kortana da Türkçe desteği gelmesi belki küçük bir ihtimal belki de hiç gelmez.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Her romda olsun yeter , az çok herkes ingilizce biliyor.Sana katılıyorum , geçen çalıştığım şirkette Microsoft Türkiye ile yeni anlaşmalar imzaladı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Her romda olsun yeter , az çok herkes ingilizce biliyor.Sana katılıyorum , geçen çalıştığım şirkette Microsoft Türkiye ile yeni anlaşmalar imzaladı.

Öyle ama ingilizce olunca kullanan yok ki.
Ona kalsa ben şu an sesli komutu kullanıyor olurdum iyi kötü.
Ama Türkçe ses olmayınca aklımın ucundan bile geçmiyor açıkçası.
Umarım Microsoft Türkiye'nin "Türkçe Ses" ile ilgili bir çalışması vardır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Öyle ama ingilizce olunca kullanan yok ki.
Ona kalsa ben şu an sesli komutu kullanıyor olurdum iyi kötü.
Ama Türkçe ses olmayınca aklımın ucundan bile geçmiyor açıkçası.
Umarım Microsoft Türkiye'nin "Türkçe Ses" ile ilgili bir çalışması vardır.

Şuanki haliyle kulaklık takılıyken ve soğuk havalarda sesli komutla istediğimi arayabiliyorum mesela , soyle düşün azıcık ingilizceyle cortana sayesinde neler yaparız :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Fake deniyor, bu da videosu:

Bu arada her ne kadar fake dense de bana oldukça gerçekçi göründü.
Nedenlerini sayayım:
1) Ekranda şarkının süresi çaprazlama slayt olarak görünüyor.... 0:59...1:00...1:01...1:02...diye ilerliyor...
2) Sonra üstten medya player kontrollerini açıyor ve 1:....'lı bir yerden (yani sahiden bulunduğu yerden) şarkıyı geriye doğru alıyor.
3) Hareketli efekt ve animasyonlar içinde albüm kapağı resmi falan da geçiyor.

Umarım gerçektir, çünkü gerçekten hoş bir görünüm katmış telefona.

@Sensation

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve kaygisiz43
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Connectivity klasmanında ilk 15'e girdik arkadaşlar :tebessüm:

Yarına 1800'ü geçersek ilk 10'a merhaba diyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: drangela61, pirenuri, PureFood ve 2 diğerleri
kursat99

kursat99

Üye
Bende arkadaşların telefonlarından oldukça fazla oy kullanmaya çalışıyorum. İnşallah dediğin gibi ilk 10'a girer abi. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu arada Connectivity klasmanında ilk 15'e girdik arkadaşlar :tebessüm:

Yarına 1800'ü geçersek ilk 10'a merhaba diyeceğiz.
chrome tarayıcı geçmişini temizleyerek 18 yane oy kullandım :tebessüm: kendimi üçkağıtçı hissediyorum :islik #herşeywpiçin :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Rainesto, sahte_suhte ve 1 kişi daha

Üst Alt