Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

dakamon

Üye
Arkadaşlar göz atmanın geçenki güncellemesini arkadaş yeni farketti sanırım. Güncelleme yok.

Tepkiler: Esendağlı
WP den androite geçeceğim ilk defa, benim şansıma 8.1 de o kadar güzel özellikler gelir ki, pişman olurum

dakamon

Üye
Microsoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım.
Ali abi inşallah hayal kırıklığı yaşatmazlar bu etkinlikte. Daha çok geliştirme sözleri almalıyız daha çok uygulama sözü almalıyız artık.

WP den androite geçeceğim ilk defa, benim şansıma 8.1 de o kadar güzel özellikler gelir ki, pişman olurum
ben 2 defa note 2 ye geçtim 2 3 hafta zor dayandım ve takasladım tekrar lumia ile.hız ve stabilite insanı bağlıyor resmen ki 8.1 de geliyor dadından yinmez valla

ben 2 defa note 2 ye geçtim 2 3 hafta zor dayandım ve takasladım tekrar lumia ile.hız ve stabilite insanı bağlıyor resmen ki 8.1 de geliyor dadından yinmez valla
Ya bende inanılmaz kararsızım. L 1320 alacaktım, general mobile elite çıktı. onu almayı düşünüyorum. Eğer telefon kasmazsa benim için sorun yok kasmaz diyorlar. Aşırı kararsız kaldım ya

Ya bende inanılmaz kararsızım. L 1320 alacaktım, general mobile elite çıktı. onu almayı düşünüyorum. Eğer telefon kasmazsa benim için sorun yok kasmaz diyorlar. Aşırı kararsız kaldım ya
elite i bilmiyorum ama note 2 ile değiştim 2 kez ve pişman oldum zararına sattım yine de değiştirip lumia aldım.karar senin kardeş ama iyi düşün derim.

elite i bilmiyorum ama note 2 ile değiştim 2 kez ve pişman oldum zararına sattım yine de değiştirip lumia aldım.karar senin kardeş ama iyi düşün derim.
samsungun cihazları yazılım olarak kasıyor ve ram şişmesi oluyormuş. diğer telefonların böyle sorunu yokmuş. elite de gm nin yazılımı olacakmış yani kasma sorunu yaşanmayacakmış. eğer öyle olursa içim rahat geçerim. ama 8.1 çıktığında inşallah pişman olmam ama bence olmam ya

Yarışma gibi birşeylerle Beleşe telefonlar verseler ya

yarın başlıyordu değil mi 24 ünde?

dakamon

Üye
Evet 24 ünde başlıyor fakat nokia için salı günü olacak ne olacaksa.

Dejavuex

Üye
whatsapp android de düzeldi ama wp'de ses yok