Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

dakamon

Üye
Bastım üçer tane

Tepkiler: Rainesto

dakamon

Üye
Valla arkadaşlar bence maxicep ailesi olarak çok güçlü olduğumuzu düşünüyorum başka forumda yazsak kimse sallamaz ne olduğunu bile anlamazlar destek vermezler.

csH

Üye
sonsuz Destek benden tüm arkadaşlardan istiyorum facedw bile paylaştım bunu 3 vote istedim herkesten
benim facebook olsa yapardım ama yok çok mantıklı faceten paylaşmak rica edip oy kullanmalarını isteyebiliriz

benim facebook olsa yapardım ama yok çok mantıklı faceten paylaşmak rica edip oy kullanmalarını isteyebiliriz
rica etmedim ki resmen emrettim her zaman insanlara işi düşen biri olmadığımdan kafadan en az 200 oy çıkar benden

csH

Üye
rica etmedim ki resmen emrettim her zaman insanlara işi düşen biri olmadığımdan kafadan en az 200 oy çıkar benden
ooo süper o zaman paylaşın arkadaşlar yayalım şunu babamın isminde bilinen ad yerine father ekledim arayacağım zaman "call faher" diyorum. niye "babamı ara" varken niye "call father" diyeyim google'da yandex'te var bu tr desteği bizim bing'te niye yok Microsoft'un eli armut mu topluyor hırs yaptım

coşturalım milleti hadi bakalım arkadaşlar herkes elini koysun bu taşın altına...

tgoksen1

Üye
göz atma devloper gunceleme geldı renklı glance yapabılıyoruz

face twitter foursquare vs paylaşım yapılan ne kadar sosyal ağ kullanıyorsak hepsinde paylaşalım 1 oy 1 oydur bizim için hepsi önemli şu durumda.
göz atma devloper gunceleme geldı renklı glance yapabılıyoruz
link verseydin keşke kardeş

tgoksen1

Üye
face twitter foursquare vs paylaşım yapılan ne kadar sosyal ağ kullanıyorsak hepsinde paylaşalım 1 oy 1 oydur bizim için hepsi önemli şu durumda.
link verseydin keşke kardeş

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım.

Tepkiler: PureFood, kursat99, Rainesto ve 2 diğerleri