Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Konu Sahibi

Arkadaşlar "Developer Preview" sürümü için gün sayıyorlar

Tepkiler: kaygisiz43 ve Dejavuex

Dejavuex

Üye

evet Developer Preview sürümü için gün sayıyoruz gdr3 dede verilen preview'in orjinalinden pek farkı yoktu verilcek bu Developer Preview de tam sürümden çok ahım şahım bir fark olmıcak
20 nisan da çıkacağını varsayarsak ortalama 1.5 ay var

o 1.5 ay bana 1,5 yıl gibi geldi bir an neyse moralleri bozmak yok ne kalmış şurda 1,5ayCIK

Tepkiler: 4MaGuS
her zaman diyorum..geç olsun ama sorunsuz olsun buglarla dolu bir güncelleme istemezsiniz diye düşünüyorum..

Tepkiler: Warnings ve Esendağlı
araya bari gdr4 falan sıkıştırsalar da sıkılmasak telefonlardan : )

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bluetooth kullanmışsınızdır telefodna ben geçenlerde şeyi fark ettim arkadaşın teline bir resim attım mesela bende resim normalde 2.5mb karşıya atılan resim boyutu ise 500kb falan değerler tam doğru değil ancak bu şekilde idi yani küçülterek atıyordu bu sorunu 8.1 de falan degişirmi veya deniyen varsa sizde de böyle oldumu birde resimlerin özellikleri hakkında da bilgiye ulaşamıyoruz Nokia camera dışında bunada bir çözüm yapılması lazım bence bununla iligli gelişmeler varmı acaba

ogzhnoTr

Üye

attığın telefon blackberry 'mi ? Dosya sıkıştırma özelliği açık olabilirdi

papakudioflu

Emekli Yönetici
gönderdiğin telefondan kaynaklanıyordur. Ben Lumia 1020'den Lumia 925'e gönderdim 28MB'ı tam boyutla gönderdi. Aynı resmi pc'ye attım yine boyutta değişiklik olmadı.

Tepkiler: 4MaGuS

papakudioflu

Emekli Yönetici
aksiyon merkezine 5 tane slot atanabiliyormuş. Artı olarak ayarların yanında bir çok uygulama ve işlev de buraya kısayol olarak atanabiliyor.

*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN

ogzhnoTr

Üye

kamera çok saçma oldu bence

Konu Sahibi

Bunu birkaç sayfa önce @Mr.H paylaşmıştı dostum, senin hatların da bakım zamanı gelmiş

Tepkiler: pirenuri, csH ve Bay H
    Konu Sahibi

Bu arada, daha önce de bahsetmiştim.
Artık normal güncelleştirmelerin yanında "kritik güncelleştirme" diye bir şey var.

Tepkiler: Sensation

dakamon

Üye
Sadece bunlar mı quick setting denilen yere atanabliyor?