bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bazılarımız hala 40 gün diyo, önceki mesajlarda gelen kötü haberi hemen unuttuk galiba. @bulutsuzgece demedi mi Haziran Ağustos arası diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ağustostan önce beklemeyin arkadaşlar. Bende zaten geçmişte bir mesajımda Yaz sonuna kadar gelmez bize diye tahmin yürütmüştüm.
Arkadaşlar "Developer Preview" sürümü için gün sayıyorlar
Bazılarımız hala 40 gün diyo, önceki mesajlarda gelen kötü haberi hemen unuttuk galiba. @bulutsuzgece demedi mi Haziran Ağustos arası diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ağustostan önce beklemeyin arkadaşlar. Bende zaten geçmişte bir mesajımda Yaz sonuna kadar gelmez bize diye tahmin yürütmüştüm.
20 nisan da çıkacağını varsayarsak ortalama 1.5 ay var
kesinlikle katılıyorumher zaman diyorum..geç olsun ama sorunsuz olsunbuglarla dolu bir güncelleme istemezsiniz diye düşünüyorum..
henüz black alamayanlar vararaya bari gdr4 falan sıkıştırsalar da sıkılmasak telefonlardan : )
arkadaşlar bluetooth kullanmışsınızdır telefodna ben geçenlerde şeyi fark ettim arkadaşın teline bir resim attım mesela bende resim normalde 2.5mb karşıya atılan resim boyutu ise 500kb falan değerler tam doğru değil ancak bu şekilde idi yani küçülterek atıyordu bu sorunu 8.1 de falan degişirmi veya deniyen varsa sizde de böyle oldumu birde resimlerin özellikleri hakkında da bilgiye ulaşamıyoruz Nokia camera dışında bunada bir çözüm yapılması lazım bence bununla iligli gelişmeler varmı acaba
s4 e yollamıştım öyle bir özellik varsa bilemiyorum siz denedinizmi bunu hiç acabaattığın telefon blackberry 'mi ? Dosya sıkıştırma özelliği açık olabilirdi
gönderdiğin telefondan kaynaklanıyordur. Ben Lumia 1020'den Lumia 925'e gönderdim 28MB'ı tam boyutla gönderdi. Aynı resmi pc'ye attım yine boyutta değişiklik olmadı.arkadaşlar bluetooth kullanmışsınızdır telefodna ben geçenlerde şeyi fark ettim arkadaşın teline bir resim attım mesela bende resim normalde 2.5mb karşıya atılan resim boyutu ise 500kb falan değerler tam doğru değil ancak bu şekilde idi yani küçülterek atıyordu bu sorunu 8.1 de falan degişirmi veya deniyen varsa sizde de böyle oldumu birde resimlerin özellikleri hakkında da bilgiye ulaşamıyoruz Nokia camera dışında bunada bir çözüm yapılması lazım bence bununla iligli gelişmeler varmı acaba
gönderdiğin telefondan kaynaklanıyordur. Ben Lumia 1020'den Lumia 925'e gönderdim 28MB'ı tam boyutla gönderdi. Aynı resmi pc'ye attım yine boyutta değişiklik olmadı.
28 mb :-o hocam buraya da atar mısıngönderdiğin telefondan kaynaklanıyordur. Ben Lumia 1020'den Lumia 925'e gönderdim 28MB'ı tam boyutla gönderdi. Aynı resmi pc'ye attım yine boyutta değişiklik olmadı.
28mb mıoha :d
28 mb :-o hocam buraya da atar mısın
aksiyon merkezine 5 tane slot atanabiliyormuş. Artı olarak ayarların yanında bir çok uygulama ve işlev de buraya kısayol olarak atanabiliyor.
*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN
aksiyon merkezine 5 tane slot atanabiliyormuş. Artı olarak ayarların yanında bir çok uygulama ve işlev de buraya kısayol olarak atanabiliyor.
*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN
Sadece bunlar mı quick setting denilen yere atanabliyor?aksiyon merkezine 5 tane slot atanabiliyormuş. Artı olarak ayarların yanında bir çok uygulama ve işlev de buraya kısayol olarak atanabiliyor.
*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?