İş yerimde çift ekran çalışıyorum bir ekranımda maxicep forum, diğer ekranımda iş.

mobil veriyide koysalardı iyiydiŞu kesin ki gece yatarken Telefonumu uçuş moduna ayarlar kısmından almayacağım ahahahaha

kardeş neden aynı şeyi yazıp duruyorsunNoldu daha gelmedimi bu güncelleme![]()
![]()
AynenArkadaş buğra kaldı,galibaha.kardeş neden aynı şeyi yazıp duruyorsun
Sana belkide bilmem kaç kez akşama diye cevap verildi, tekrar soruyorsan ya dalga geçiyorsun, yada kafan almıyorNoldu daha gelmedimi bu güncelleme![]()
![]()
Kararını sen ver.bu biraz ağır gelir bence arkadaşaSana belkide bilmem kaç kez akşama diye cevap verildi, tekrar soruyorsan ya dalga geçiyorsun, yada kafan almıyorKararını sen ver.

bende hollanda romu var 1 saat önce alacağım galiba trden @bulutsuzgece

Paket dosya boyutu azdır. Yüklendiğinde MB yükselirBirisi bana anlatsın lütfen.. Whatsapp 8 mb yükledim kurulum yaptım yedek bile yüklemedim ve 28 mb olmuş... Maxicep uygulaması 10 mb olmuş nedir bunun mantığı ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dediğimi anlatamadım TR amerika arası 7 saat bizde akşam 20.00a denk geliyor hollanda ile arası 6 saat ben 19.00da alabilirim belkialakası yok
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

bildiğim kadarıyla paket dosyası o kadar yüklenince boyutu büyüyor. Rar gibi düşünBirisi bana anlatsın lütfen.. Whatsapp 8 mb yükledim kurulum yaptım yedek bile yüklemedim ve 28 mb olmuş... Maxicep uygulaması 10 mb olmuş nedir bunun mantığı ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.