Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

saynesim

Üye
Saatlerimizi değiştirsek bölge dil vesaire gelirim erken

Konu Sahibi
Ali Kemal'in paylaştığı haber "hazırlanmış ancak henüz yayına girmemiş bir makaleden" sızıntı.
Önümüzdeki birkaç saat içinde her an makale ile birlikte güncelleme yayına girebilir...

Son saatlere girildi...
Son kontroller yapılıyor.
Ateşleme için Microsoft'un kapakları açması bekleniyor.

Tepkiler: OttomaN TigeR, pirenuri, skynet ve 2 diğerleri

kalp krizi geliyor abi yapma şöyle şeyler

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son sızıntı bir bilgiye göre güncelleme 5pm GMT saatinde yayınlanacak. Türkiye saati GMT+1 olduğuna,göre o saate kadar güncelleme kontrol tuşlarını aşındırmaya gerek yok

Bi anda hevesim kaçtı, heyecan bitiyor

PureFood

Üye
Her zaman derim yine diyorum; bomba patlayacak

bizim saatte kaça denk geliyor

samcom

Üye
Windows Phone 8.1 Dev-Preview yayınlandı. Geliştirici hesabınızın kurulu olduğu telefonlarınızı güncelleyip test etmeye başlayabilirsiniz diyor.
Halen telefonunuz guncel diyo ya bu telefon ben dyorum bugun 8.1 gunu 8guncel değil ama saatler kaldı sözumu dinliyip update diyecek

habbuj

Üye
Güncelleme biter bitmez bildirim merkezini indirecem aşağı

Tepkiler: emz, skynet, ThunderblastX ve 2 diğerleri
    Konu Sahibi
Son sızıntı bir bilgiye göre güncelleme 5pm GMT saatinde yayınlanacak. Türkiye saati GMT+1 olduğuna,göre o saate kadar güncelleme kontrol tuşlarını aşındırmaya gerek yok

Dostum bizim normal saat dilimimiz +2, hatta yaz saati dolayısıyla 1 saat daha ileri kısımdayız.
Yani şu anki durumumuz GMT+3 @papakudioflu

zaakaan

Üye
Ya şimdi ben güncellemeyi telefonu sıfırlamadan yapsam oyunlar, rehber vs. silinir mi? Normalde bekleyecektim ama çok canım çekti