papakudioflu
Emekli Yönetici
Ben de bunu anlamıyorum zaten OTG dediğimiz şey bugün Android platformundaki üst seviye cihazların bazılarında da yok aynen mobil şebeke görüntülü görüşme olduğu gibi.Birçoğunuz haklısınız özelliklerin kısılarak verilmesi konusunda fakat bunların bir kısmı kararlı sürümde gelecek. Şuanda en azından Bildirim merkezi ve hızlı ayarlar gibi kullanımı doğrudan etkileyecek özellikleri erken kullanacak olmamız diğerlerinin eksikliğini hisettirmeyecektir kaldı ki
olmazsa olmaz şeyler de değil OTG dışında.
Hocam sürekli kabloyu yanımızda taşıyamıyoruz ve her veriyi kablo ile aktarmaktansa OTG ile bellek yardımıyla birçok işi daha rahat hale getirmek mümkün. Şahsen telefon hafızasına film atmak yerine o şekilde izlemek daha pratik olacak.Ben de bunu anlamıyorum zaten OTG dediğimiz şey bugün Android platformundaki üst seviye cihazların bazılarında da yok aynen mobil şebeke görüntülü görüşme olduğu gibi.
bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.
Kilit ekranı tema uygulaması olmayacak derken acaba 3rd Party uygulamaları mı kastetmiyorum yoksa hiç mi olmayacak. Bu biraz muallakta.
Ayrıca hayret ediyorum daha bir kaç güne kadar bu özelliklerin bir,tanesi için düğün kurup halay çekenler hiç hayal bile etmedikleri özelliklerin gelmemesinden dolayı enteresan bir tavır almışlar.
bugün 9 de gelsede çıldırsak
bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.
Noktayı komuş, güzel demiş mübarek.Daniel Rubinho da isyanlarda arkadaşlar az önce twit attı şöyle diyor
"Guys, I love you, but you can stop asking me about 8.1 now. All answers will be coming this week. Have some patience, it's just a phone"
Beyler sizi seviyorum ama artık bana 8.1 ile ilgi soru sormayı bırakın. Bütün cevaplarınıza bu hafta cevap bulacaksınız. Sabırlı olun. Bu sadece bir telefon
Tost Makinası ile gönderildi.
Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.Bide stabillil diyoruz da arkadaş çook uzun zamandır takılmalarla kasmalarla yada yükleniyorlar(uzun süreli) la sık sık karşılaşıyorum. Sadece bende değil eminim dikkatli arkadaşlar varsa onlarda da bunlar vardır.
Beyler bu 8.1 güncellemesi ile birlikte mağazaya bir anda çok sayıda oyun program gelir mi ? (yanlış hatırlamıyorsam amberde öyle olmuştu bir gece de bir çok güzel uygulama oyun gelmişti)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.
Sanmıyorum 400 bin uygulamaya ulaşmışız. Belki yazın gelirse gelir uygulamalar. Yazın tam sürüm ile birlikte uygulamalarda gelir. Ama bu ilk haftadan sonra teker teker yeni apilerin verdiği yeni imkanları da kaplayan yeni uygulamalar mağazaya düşmeye başlar ayrıca var olan uygulamalar yeni özelliklerle güncellenir
Katılıyorum, artık WP8.1 final sürüme bakacağız.Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?