Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben de bunu anlamıyorum zaten OTG dediğimiz şey bugün Android platformundaki üst seviye cihazların bazılarında da yok aynen mobil şebeke görüntülü görüşme olduğu gibi.

ademoz05

Üye
Siz bence haziran sonu diye geri sayıma başlayın arkadaşlar. Şafak 90 yürü maxicep

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bekleyip görelim bakalım yarın ne çıkacak sürpriz yumurtadan .

Tepkiler: skynet ve Rainesto

Bay H

Üye
Ben de bunu anlamıyorum zaten OTG dediğimiz şey bugün Android platformundaki üst seviye cihazların bazılarında da yok aynen mobil şebeke görüntülü görüşme olduğu gibi.
Hocam sürekli kabloyu yanımızda taşıyamıyoruz ve her veriyi kablo ile aktarmaktansa OTG ile bellek yardımıyla birçok işi daha rahat hale getirmek mümkün. Şahsen telefon hafızasına film atmak yerine o şekilde izlemek daha pratik olacak.

Rainesto

Üye
bugün 9 de gelsede çıldırsak

bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.

Tepkiler: yeminli06 ve hookword

dakamon

Üye
bu hayal bile edilmeyen özellikler ..bana çok ilginç geldi ali kemal... merak ettim şimdi neler bu hayal bile edemediğimiz özellikler bu hayal dediğiniz özellikleri yıllar öncesinde zaten kullanmıyormuyduk.

Adam haklı!

Tost Makinası ile gönderildi.

Noktayı komuş, güzel demiş mübarek.

Tepkiler: sefaturut ve Rainesto
beyler valla çoğunuzu anlamakta güçlük çekiyorum, şu haber ortaya çıkana kadar dosya yöneticisi ihtimalinden bahsedilince " Aman aman, sistemimiz Android gibi bug ve virüslerle dolmasın. " diyenler şimdi dosya yöneticisi preview sürümde gelmeyecek diye isyanlarda. Bu adamların betada bunları mükemmel bir şekilde çalıştırıp son anda bu özellikte büyük bir bug bulmuş olmaları ihtimal dahilinde değil mi hiç sizce? USB OTG özelliğini şu forumda acaba kaç kişi kullanıcak doğru düzgün? Ve son olarak da bu adamların 8.1'e yıl içinde iki tane GDR güncellemesi getirecekleri bilinmiyor mu? Bu güncellemede olmazsa elbet sonraki güncellemelerde olacaktır bu iş. WP'yi sırf stabilitesi için seçen adamların (çoğumuz öyleyiz bence) şu dosya yöneticisi gibi sistemde oldukça dikkatli olunması gereken bir konunun kaldırılmasından dolayı isyan etmesi garip geliyor.

Tepkiler: roadrunner2635

Dejavuex

Üye
Yarın 4 tane sınavım var akşamı nasıl edicem düşünüyorum akşamı etmeyi bırak gece nasıl uyuyacağım onuda bilmiyorm of ulan of.

Tepkiler: 4MaGuS

dakamon

Üye
Aman dosya yöneticisini düşünmüyorum ben o kilit ekranını istiyordum. Arkadaşlara millete şekil yapacaktım valla.

Tepkiler: Rainesto, PureFood ve emz

dakamon

Üye
Bide stabillil diyoruz da arkadaş çook uzun zamandır takılmalarla kasmalarla yada yükleniyorlar(uzun süreli) la sık sık karşılaşıyorum. Sadece bende değil eminim dikkatli arkadaşlar varsa onlarda da bunlar vardır.

Tepkiler: Dejavuex, yeminli06, emz ve 2 diğerleri
Beyler bu 8.1 güncellemesi ile birlikte mağazaya bir anda çok sayıda oyun program gelir mi ? (yanlış hatırlamıyorsam amberde öyle olmuştu bir gece de bir çok güzel uygulama oyun gelmişti)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Çok haklısın,sistem bir android kadar sıkıntı çıkarmasa da,bir ios da değil yani.

Tepkiler: emz

dakamon

Üye

Sanmıyorum 400 bin uygulamaya ulaşmışız. Belki yazın gelirse gelir uygulamalar. Yazın tam sürüm ile birlikte uygulamalarda gelir. Ama bu ilk haftadan sonra teker teker yeni apilerin verdiği yeni imkanları da kaplayan yeni uygulamalar mağazaya düşmeye başlar ayrıca var olan uygulamalar yeni özelliklerle güncellenir

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Aslında mağazaya yeni giren uygulamaları paylaşabileceğimiz bir konu açılsa fena olmaz

Tepkiler: ON9

hookword

Üye
Otg nin finalde bile olmayacak olması tamam benim için. Şu an üniversiteye hazırlanıyorum ama haziran dedi mi alırım Bi g2 mis Bi film bile izleyemeyeceksek ne yapıyım full hd 5 inç ekranı 4 çekirdeeii. Neyse bana dokunmadı zaten idare etsin ucuz olsun diye aldıydım 720 yi iş büyük para veren veya birden fazla cihaz alanlara. Kafa buluyor bunlar bizimle.