Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.1'den sonra mağazadaki uygulamaları çalıştırmada sorun olmaz umarım , birde whatsappdan haber geleydi iyidi :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

komando04

komando04

Üye
Whatsaap kaldırıldımı niye

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
allahım sana geliyorum facebook 8.1 diyorlar ya..gel ulan pazartesi gel..
8.1'den sonra mağazadaki uygulamaları çalıştırmada sorun olmaz umarım , birde whatsappdan haber geleydi iyidi :)

8.1 i bekliyorlar bence..başka türlü düşünemiyorum..belki sesli arama özelliğini de ekleyip öyle sunarlar

batuhandere

Üye
Wp 8.1 güncellemesi 14 nisan da dimi çok sabırsızlandım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hevesini kırmak istemem ama önizleme de olmayabilir :) Belki orjinal ota da geliyordur .

sorun değil geliyor olması da güzel bir gelişme :) zaten faceye bir ayar çekeceklerdi..malum uygulama içinde mesajlaşma özelliği kaldırılıyor..sadece messenger ile sohbet edilecek

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Twitter'dan Joe Belfiore'a gelen sorular ve verdiği cevaplar :

1.) Windows Phone 8.1 ile Office Programlarında bir takım iyileştirmeler olacak mı ?

Office programlarına Windows Phone 8.1 ile ilgili bir yenilik gelmeyecek (SD Kartına belge atma) dışında.Fakat bizler Office programlarına büyük güncelleme vereceğiz.

2.) Bir Avrupalı kullanıcı olarak,Cortana’ı ön izleme sürümünde kullanabilir miyim ?

Cortana beta halinde Amerika için kullanılmaya uygun olacak.Beta halinden resmi haline döndüğü zaman da İngiltere ve Çin için uygun haline gelecek.Daha sonra da bir çok ülke için uygun hale gelecek tabi bu zaman isteyen bir olay.

3.) Merak ediyorum,4.5 inç altı telefonlarda nasıl 3 Kolon desteği Kullanacağız ?

3 Kolon desteğini ayarlar kısmından seçenek olarak sunulacak.

4.) Windows Phone 8.1 ile Ses Kontrollerinde gelişme olacak mı ?

Evet olacak.Ses Kontrolleri daha da gelişecek.

5.) Sesli Asistan Cortana,E-mail ve Hotmail ile de çalışabilecek mi ?

Evet çalışabilecek.Cortana telefonunuzdaki her uygulamayı tarayabilecek.

6.) Windows Phone 8.1 ile Xbox Müzik de değişiklikler olacak mı ?

Evet olacak.Daha da gelişeceğini söyleyebilirim.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Resim gerçek mi bilinmiyor ama Nokia yerine Microsoft da fena durmamış doğrusu...

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Resim gerçek mi bilinmiyor ama Nokia yerine Microsoft da fena durmamış doğrusu...

Belki microsoft yazmazlar da lumia yazmakla yetinirler ama zannetmiyorum . Gözüm fena halde nokia logosunu aradı .

batuhandere

Üye
8.1 güncellemesi 14 nisanda gelecek galiba ben öyle duydum

batuhandere

Üye
Nasıl telefona yüklenir

batuhandere

Üye
Sekajmer sanada sağol

batuhandere

Üye
Sekajmer sağol

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: emz, PureFood ve yunus-emre-6606
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar şimdi şu arama tuşu var ya büyüteç gibi sağ tarafta ben onu cok sık kullanıyorum bu tuş yerine farklı şeyler atayabilicek miyiz? Ve birde şu bildirim ışığından hala bi haber yok dimi microsoft simgesi üzerinde vs. ?

...decode...

...decode...

Üye
Arkadaşlar şimdi şu arama tuşu var ya büyüteç gibi sağ tarafta ben onu cok sık kullanıyorum bu tuş yerine farklı şeyler atayabilicek miyiz? Ve birde şu bildirim ışığından hala bi haber yok dimi microsoft simgesi üzerinde vs. ?
bildirim ışığı konusu belki lumia cyan güncellemesiyle gelebilir ama net bir şey yok şu anlık o konuda.

Üst Alt