Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

dakamon

Üye
Bence beklendiğine değecek güzel bir güncelleme olacak.
Asıl gelişme bundan sonra başlıyor...
Bende asıl gelişmenin bundan sonra olacağına inananlardanım. Ms bu güncelleme ile Rüzgarı arkasına almış olacak.

Tepkiler: zaakaan, hookword ve Rainesto
Sizce şu forumda 8.1 i bir şekilde yükleyip kullanan varmıdır acaba.

emz

Üye
Nasıl atılacak pc den ss ler? Ben atmayalı bayağı değişmiş. Biri söyleyebilir mi?

Bence beklendiğine değecek güzel bir güncelleme olacak.
Asıl gelişme bundan sonra başlıyor...

Ram miktarında çok fazla artış yok özellikle 512 MB lerde hız artışı olacak mıdır sizce?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

Üye
Geciktiğim için özür dilerim. SS leri bilgisayara atıp mobil neti payaşıp atıyorum anca oluyor
Buyurun ss ler:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Daha yeni format attığım için güncel olmayabilir ekstralar bilgi. Daha bakmadım. Bir de neden hala güncelleme gelmediğini çözemedim.

Ekli dosyalar

bence o cyan telefonun rengiyle alakalı altta ki resimde lumia Black yazıyor

Tepkiler: hookword, zaakaan ve skynet
cihazın rengiyle ilgili

Tepkiler: emz

emz

Üye
cam göbeği maviyi andırmıyor sanırım lumia ların renkleri bellidir ve cam göbeği diye yok cyan var, cam göbeği rengi tema ayarlarında var
Öyle olabilir. Yani aynı renk demek istedim. Mavi işte Odur o zaman. Ama şaşırdım. Herkes yeniden kurmalı bence yazılımı. Acayip büyük faydası var. Bu yeniden kurulduğunda direk sürümle gelen uygulamalar daha iyi olmuş. Bir de hızlandı telefon. üstelik edekten tüm programları kurmama rağmen. Bayağı etkisi oldu. Direk black sıfırdan kuruluyor telefonun romuna. Daha stabil oluyor güncellenmesinde.

Bende nazı arkadaşlar gibi yeni bir konu açılmasını istiyorum tabi 8.1 gelince burası şişti biraz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Üye
Son düzenleme:

ON9

Üye
görüntüyü kablosuz olarak tv vb. cihazlara aktarmaya yarıyor.bu işi yapan başka uygulamalar da var ama orjinal uygulama gibi olmaz tabi
Benim 55 ekrana da yansıtır mı acaba
hakkında kısmında ürün yazılımı dğzeltme numarası 3051.40000.1347 mi? İs sürümü de 8.0.10521.155 mi?820 mimden bir foto paylaşayımda biraz kafanız dağılsın bari
Gardaşım parmaklarının ışık sızan yerlerinde 8 ve 1 yazıyor

O değilde ben WP 8.1(SDK)'den sıkıldım
Sıradaki ne zaman gelir acaba

Tepkiler: emz

emz

Üye
O değilde ben WP 8.1(SDK)'den sıkıldım
Sıradaki ne zaman gelir acaba

O da iyiymiş. Biz daha 8.1 ne zaman gelir diye kıvranırken Oh maşallah siz yakında 8.2 sdk yı da kurar sıkılırsınız

Telgrafla gonderildi.

Tepkiler: BrahimOkumus

remzi33

Üye
arkadaşlar dikkatinizi çekmedi galiba. üst kısımdaki üçgen neyin nesi ?