TurboCall
Üye
iphone 5in şarjı 4 saat aktif kullanımda biterken bu değerlerin olması şaşırtıcı kardeşim.iyi de iphone 4s'te de film izlerdik . 2-2.5 saatlik filmi şebeke üzerinden izlerdik. %20 şarj giderdi.
Windows Phone için kod yazmadan uygulama geliştirme studio' su.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler konu ne ?
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelimkesinlikle eminim
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelimkesinlikle eminim
bazense hemen bitiyorTerry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.
Forumda sorun mu var ? Yorumlar 2 li olamaya başladı
bazense hemen bitiyorTerry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.
Forumda sorun mu var ? Yorumlar 2 li olamaya başladı
Bundan sonra şikayet et butonunu kullanırım.
iyide link falan paylaşmadımki
Aynen öyle hem alıntı haber olmuş hemde bazı kelimelerin altlarında linkler gizliydi.iyide link falan paylaşmadımki
hatam nerede anlamadım arkadaşımlinkleride mi almış hep piuuuu
bende bir defa denemiştim bende 920 var ancak yüzde 35 de sarjda iken 2 tane film izlemiştim ve hala sarjı vardı tam ne kadar kaldığını hatıralmıyorum ancak kaldığına kesin eminimaynen öyle. 1020'de 2 saat film izleyip %10 şarj gidecek. Bu imkansız kardeşim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Windows için olan güncelleme 8 nisanda, telefon için olan güncellemenin ise önümüzdeki aylarda olacağını söylüyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu windows magazin facebook adresinde güncellemenin 8 nisanda açılcağını söylüyor.
Bence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohooooBeta olarak gelse de kurtulsak şu güncelleme macerasından
Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içindeBence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohoooo
Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?