Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

iyi de iphone 4s'te de film izlerdik . 2-2.5 saatlik filmi şebeke üzerinden izlerdik. %20 şarj giderdi.
iphone 5in şarjı 4 saat aktif kullanımda biterken bu değerlerin olması şaşırtıcı kardeşim.

Tepkiler: Akhtoher

beyler konu ne ?

Akhtoher

Üye
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelim kesinlikle eminim

Terry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.

Tepkiler: Rainesto ve ErturkSahin

skynet

Üye
Forumda sorun mu var ? Yorumlar 2 li olamaya başladı

Tepkiler: emz

sekajmer

Üye
Terry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.
bazense hemen bitiyor

evet mobil site sorunlu
bazense hemen bitiyor

evet mobil site sorunlu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@YkPkY sen de,böyle,yaparsan yazının Tamamı hotlink dolu. Ayrıca haberi aylar önce,biz paylaşmıştık zaten.

@capkin06 ilgin ve uyarın için teşekkürler fakat alıntı yapmak yerine mesajı şikayet etmeniz sizin de mesajını silmek zorunda kalmayız.

YkPkY

Üye
iyide link falan paylaşmadımki
hatam nerede anlamadım arkadaşım

Bundan sonra şikayet et butonunu kullanırım. Bugüne kadar hiç kullanmadım bakalım ilk kime nasip olacak.

YkPkY

Üye
iyide link falan paylaşmadımki
hatam nerede anlamadım arkadaşımlinkleride mi almış hep piuuuu

4MaGuS

Üye
aynen öyle. 1020'de 2 saat film izleyip %10 şarj gidecek. Bu imkansız kardeşim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bende bir defa denemiştim bende 920 var ancak yüzde 35 de sarjda iken 2 tane film izlemiştim ve hala sarjı vardı tam ne kadar kaldığını hatıralmıyorum ancak kaldığına kesin eminim

osilost

Üye

Arkadaşlar bu windows magazin facebook adresinde güncelleme ile ilgili bilgi veriyor bir inceleyin.

ademoz05

Üye

Arkadaşlar bu windows magazin facebook adresinde güncellemenin 8 nisanda açılcağını söylüyor.
Windows için olan güncelleme 8 nisanda, telefon için olan güncellemenin ise önümüzdeki aylarda olacağını söylüyor.

beats

Üye
Nokia SensorCore SDK ile sensörlerle pile etki oluşturmayan uygulamalar yapılabilecekmiş, en çok örneklerini sağlık ve fitness uygulamalarında görüleceği söylenmiş.

Tepkiler: ThunderblastX
Beta olarak gelse de kurtulsak şu güncelleme macerasından

Tepkiler: Dejavuex

Akhtoher

Üye
Beta olarak gelse de kurtulsak şu güncelleme macerasından
Bence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohoooo

Tepkiler: YasirTaHazal ve emz
Bence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohoooo
Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içinde

Tepkiler: PureFood, emz, TurboCall ve 2 diğerleri
Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içinde

Konuyu çok güzel özetlemişsiniz ama gülü seven dikenine katlanır gerçi artık dikenli gül pek kalmadı nazlı kızlarımız sayesinde ama

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Tepkiler: YasirTaHazal, csH ve ErturkSahin